04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Ako si správne vybrať z ponuky tonerov tonery, ktoré budú vyhovovať do vašej tlačiarne?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Tlačiarne sú skvelými pomocníkmi v našich domácnostiach. Mnohí z nás pracujú z domu, alebo si občas potrebujú vytlačiť nejaké dokumenty aj doma.

Ako si správne vybrať z ponuky tonerov tonery, ktoré budú vyhovovať do vašej tlačiarne?

Ak ste si kúpili tlačiareň a chystáte sa kúpiť si do nej aj tonery, ako si správne vybrať z ponuky tonerov tonery, ktoré budú vyhovovať do vašej tlačiarne?

Aký typ tlačiarne máte?

Ak si chcete vybrať správne tonery, je potrebné zistiť, aký typ tlačiarne máte. V ponuke tlačiarní nájdete tlačiarne laserové a tlačiarne atramentové. Ak ste si kúpili trebárs laserovú tlačiareň, musíte tomu prispôsobiť aj výber tonerov do tlačiarne. Je potrebné, aby ste si do laserovej tlačiarne kúpili laserové tonery a naopak do atramentovej zase atramentové tonery, náplne.

Zároveň je potrebné prihliadať aj na značku tlačiarne. Ak máte tlačiareň značky Epson, tonery značky Xerox by ste do nich len ťažko mohli dať. Kupujte vždy takú značku tonerov, akú máte aj tlačiareň. Niektoré tonery majú aj špeciálne označenie. Môžeme spomenúť napríklad Epson L3050.

Kompatibilné tonery

Dobré tonery nájdete predovšetkým v kategórii kompatibilných tonerov. Sú to kvalitné tonery za rozumné ceny. Ponúkajú vysokú kvalitu tlače, avšak nemusíte pri nich platiť za značku ako v prípade originálnych tonerov.
Sú najviac dostupné, čo je pre vás veľká výhoda, nakoľko nebudete mať problém dostať sa ku konkrétnemu kompatibilnému toneru.

Ak si chcete správne vybrať tonery, odporúčame vám všímať si predovšetkým značku a typ tlačiarne. Cenovo a kvalitou vám budú najviac vyhovovať práve kompatibilné tonery. Ak si ale chcete priplatiť, môžete si zvoliť aj originálne tonery. Vyrábajú ich firmy, ktoré vyrábajú aj tlačiarne.
Nájsť ale môžete aj repasované tonery. Tie ale zo všetkých poskytujú najmenšiu kvalitu tlače.

Zdroj obrázka: Autor: mveldhuizen / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre