04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Jazdíte na motorke? Dokúpte si chýbajúcu moto výbavu už teraz

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Moto sezóna sa ešte ani zďaleka nezačala a nejaké týždne si ešte musíme počkať. Ak jazdievate každý rok na motorke a motorka je vašim dopravným prostriedkom, ktorý najviac využívate, o to viac by ste sa mali zaujímať o stav vaše moto výbavy. Keďže na motorke ste vystavovaní viacerým negatívnym vplyvom ako v aute, treba si chrániť predovšetkým svoje zdravie.

Jazdíte na motorke? Dokúpte si chýbajúcu moto výbavu už teraz

Ak jazdíte na motorke, dokúpte si chýbajúcu moto výbavu už teraz. Na čo sa najviac zamerať?

Prilby

Ochrana hlavy je pri jazdení na motorke potrebná a preto ak máte už staršiu prilbu, skúste sa poobzerať po novej lepšej prilbe. Prilby by mali mať dobré zapínanie, kvalitnú konštrukciu a musia vyhovovať predovšetkým veľkostne. Nikdy by ste nemali mať na sebe prilbu, ktorá je veľká, alebo zase príliš malá.

Odporúčame vám pozrieť si ponuku kvalitných prilieb HJC. Jedná sa o jednu z najbezpečnejších značiek, ktoré ponúkajú kvalitné prilby za rozumnú cenu. Majú vyberateľný interiér, anti UV, je možná výmena plexi bez náradia, majú drážku na okuliare, mikro pracky a ponúkajú viaceré veľkosti škrupiny. Nové prilby HJC vás ochránia pred nebezpečenstvom pri vysokej rýchlosti a výborne vás ochránia aj pri páde.

Moto rukavice

Pri šoférovaní motorky je potrebné mať okrem prilby aj moto nohavice. Odporúčame vám pozrieť si v akom stave sú tie, ktoré ste využívali minulý rok a ak vykazujú známky opotrebovania a nebudú si plniť svoj účel, je potrebné ich nahradiť novými.

Odporúčame kupovať celokožené moto rukavice, ktoré majú ergonomicky tvarované prsty a majú aj protektory na zápästí, kĺboch a na článkoch prstov. Malé kamienky, či konáriky z cesty môžu ohroziť vaše ruky pri šoférovaní motorky, preto by mali byť chránené kvalitnými moto bundami a moto rukavicami.

Zdroj obrázka: Autor: Jet Shopping Media / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre