05062024pon

PR články, komerčné, Levice

GPS monitoring ako spôsob, ako mať pod kontrolou vozový park

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Každý podnikateľ vie, že bez dôkladného zabezpečenia potrebnej techniky, strojov a zamestnancov nedokáže úspešne rozbehnúť svoje podnikanie. Je však pochopiteľné, že zároveň chce, aby nové kvalitné vybavenie vydržalo dlhé roky.

GPS monitoring ako spôsob, ako mať pod kontrolou vozový park

Do firiem je potrebné okrem kvalitných strojov potrebných na výrobu zabezpečiť aj firemné vozidlá. Vozový park budú využívať predovšetkým obchodní zástupcovia a obchodní riaditelia. Vo viacerých firmách je ale problém zlý stav vozového parku. Mnohé nové autá bývajú veľmi rýchlo znehodnotené a preto sú majitelia firiem nútení meniť ich za nové.
Aby sa však prechádzalo ich skorému znehodnoteniu, odporúča sa využívať GPS monitoring.

Kniha jázd

Kedysi sa vypisovala kniha jázd a nadriadení si tak mohli skontrolovať, koľko zamestnanci najazdili a v akom stave bolo auto. Keďže dnes sa všetko digitalizuje, klasická kniha jázd, ktorá sa vypisovala, sa nahrádzala elektronickými.
Kniha jázd sa zdá byť jediný možná nástroj, ako si skontrolovať smer, trasu jazdy a koľko kilometrov sa najazdilo na konkrétny deň. V súčasnosti vám ale viac ukáže automaticky generovaná kniha jázd, ktorá sa jednoducho nedá oklamať, ako tá, ktorá sa vypisovala ručne. Spoľahlivá kniha jázd je spôsob, ako zabrániť zneužívaniu auta na osobné účely, ktoré, povedzme si úprimne, využíval snáď každý zamestnanec firmy, ktorý mal k dispozícii firemné vozidlo.

Kontrolovať kedykoľvek budete chcieť

Keď si vyberiete monitoring vozidiel pre svoj firemný vozový park, môžete si kontrolovať vozidlo kedykoľvek budete chcieť. Vo firemnom vozidle je nainštalovaná GPS jednotka, ktorá neustále komunikuje s družicami na obežnej dráhe Zeme. Takto si budete môcť pozrieť, kde sa vozidlo nachádza, dokonca aj vtedy, ak je ešte na ceste a zamestnanec ho ešte využíva.
GPS monitoring dokáže znížiť výdavky na opravy automobilov, kontroluje využívanie auta a zabraňuje jeho zneužívaniu na osobné účely.

Zdroj obrázka: Autor: Blue Planet Studio / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre