05062024pon

PR články, komerčné, Levice

Ako sa obliecť na jesennú a zimnú prechádzku?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Každá žena chce vyzerať za každých okolností dobre. Mnohé ženy si ale neuvedomujú, že vyzerať dobre sa dá aj v ležérnom, či športovom oblečení. V tomto období, kedy sa nám nechce prakticky nič a cítime úbytok energie, by sme si mali dopriať prechádzky v prírode.
Ako sa ale obliecť na jesennú a zimnú prechádzku?

Ako sa obliecť na jesennú a zimnú prechádzku?

Pohodlné tepláky/ legíny

Na prechádzku odporúčame obliekať pohodlné tepláky. Pánom odporúčame hrubé slim fit tepláky, ktoré zahrejú a zároveň si pod ne môžu obliecť aj termo spodné nohavice. Dámy by mali nosiť pohodlné legíny, ideálne termo legíny. Ak máte doma pohodlné fitness legíny, ktoré sú vhodné na pohybové aktivity a zároveň aj skvele odvádzajú pot, môžete si obliecť aj tieto legíny. Tie však využijete skôr na jeseň ako cez zimu.
Pohodlné fitness legíny si skôr nechávajte na domáce cvičenie, či cvičenie vo fitness centre.
Vždy uprednostňujte teplejšie tepláky/legíny. Oceniť oceníte najviac termo legíny v dámskom prevedení a podšité pánske tepláky.

Funkčné tričká

Páni, ale aj dámy nosievajú na prechádzky, či nejaké športové aktivity funkčné tričká. Funkčné tričká sú vyrobené zo vzdušných materiálov, ktoré odvetrávajú pot, v lete príjemne chladia a v zime zase príjemne hrejú.

Ženy si rady obliekajú trendy a zároveň funkčné tričko. Medzi takéto tričko patrí aj moderné tričko Nebbia. Nebbia ponúka kvalitné fitness oblečenie, ale aj športové oblečenie na všetky ročné obdobia.

Medzi funkčné tričká radíme aj pohodlné Merino tričká v dámskom, pánskom, ale aj detskom prevedení. Sú však drahšie, mierne kúšu, čo nie každému vyhovuje.

Ak sa chcete dobre obliecť na jesennú a zimnú prechádzku, okrem pohodlných teplákov/legín a funkčných tričiek odporúčame športové teplé mikiny, nákrčník, teplú čiapku/čelenku a ideálne aj termo ponožky, ktoré udržia vaše nohy v teple. V zime by mali byť samozrejmosťou aj rukavice.

Zdroj obrázka: Autor: avtk / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre