04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Hľadáte inšpiráciu na trendy zimné outfity? Tu sú!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Chladné počasie nás núti siahať po čoraz teplejšom oblečení. No aj keď ste hoci až po uši zababušení v teplej bunde či kabáte, stále sa môžete obliekať podľa najnovších módnych trendov. Neviete, čo je bude „in“ počas tohtoročnej zimnej sezóny? Prezradíme vám to v nasledujúcich riadkoch.

Spoľahlivo zahreje

Sychravé počasie a šedá obloha nás doslova vyzývajú k tomu, aby sme siahli po kabátoch. Pre elegantný look si vyberajte dámske aj pánske kabáty v biznis štýle, ktoré vynikajú úzkym strihom. Zateplená podšívka vás spoľahlivo zahreje na ceste do práce aj po meste.

Hľadáte niečo viac športové? Potom je tu široká ponuka zimných búnd, ktoré nesklamú ani pri teplotách pod nulou. Pre ženy sú tu tiež zimné parky v predĺženom strihu. Veľkým hitom sú pánske aj dámske zimné bundy s kapucňou s kožušinou. Toto praktické riešenie vás vybaví do každého počasia a dodá originálny vzhľad vášmu oblečeniu.

Ešte stále ste nenašli tie pravé trendy zimné outfity pre vás? Stačí len privrieť oči a trochu sa zasnívať. Predstavte si spolu štýlové rifle, pletený sveter a navrchu bomberu. No nie je to ideálna kombinácia na voľný čas s priateľmi?

Pre trochu farieb

Zdajú sa vám krátke zimné dni príliš ponuré? Čo tak ich osviežiť trochou farieb? V móde zostáva príjemná koralová a jesennú hnedú môžete nahradiť oranžovou. Alebo oslovíte svoje okolie hravou žltou? Medzi farebné hity sezóny sa tento rok radí aj vojenská olivová a šedá. Môžete si ich obliecť na ktoromkoľvek kúsku: bunde, nohaviciach aj svetri. Na svoje si prídu aj milovníci modrej a červenej. Zvlášť červená láka svojimi mnohými kombináciami. Nechajte ju teda vyniknúť vedľa iných odtieňov. Alebo vás viac láka klasika? Potom niet nad eleganciu v podobe čiernej farby.

Hľadáte inšpiráciu na trendy zimné outfity? Tu sú!

Náš tip: Všetky zimné kúsky, ktoré hľadáte, má pre vás aj internetový obchod Bibloo. Aby ste si mohli dovoliť viac a zaplatili menej, nezabudnite pri nákupe využiť Bibloo zľavový kód. Trendy môžete byť aj vďaka trendy okuliarom. Vyskúšajte použiť pri nákupe Eyerim zľavový kód a ušetríte.

Nestarnúci kardigán

Kardigán je kúsok, ktorý si našiel cestu do dámskych šatníkov pre svoju pohodlnosť a dokonalý vzhľad. Vhodne zapasuje ku každému štýlu obliekania. Chystáte sa do práce? Kardigán vyzerá výborne spolu s teplými šatami. Pre ženy, ktoré viac uprednostňujú športový vzhľad, je tu kombinácia s úzkymi džínsami a topom. A môžete si ho obliecť aj k blúzke a vysokým čižmám alebo s legínami.

Dôležité doplnky

Vaše trendy zimné outfity doladíte pomocou doplnkov. Postačí len malá troška kreativity a aj v tej istej bunde môžete každý deň vyzerať inak. Hrejivé čiapky a šály môžete obmieňať pokojne napríklad podľa aktuálnej nálady. Cítite sa veselo? Potom siahnite po pletenej čiapke s brmbolcom. A ženy možno oslovia zimné šiltovky alebo čiapky s trblietkami. Aby vám iste nebolo zima, sú tu dlhé šály. Čím dlhšie, tým vám bude teplejšie. Šál navyše dokonale doplní celý outfit. Môžete ho zladiť s tónmi ostatných kúskov alebo trochu šokovať kontrastným odtieňom či výrazným vzorom.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre