04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Ako vybrať kvalitnú sedačku pre rodinu s deťmi aj domácimi miláčikmi?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Zariaďujete obývačku a hľadáte gauč, ktorý bude pohodlný pre celú rodinu, odolný voči pohromám všedných dní v podobe rozliatych nápojov a poslúži vám niekoľko rokov? Prečítajte si naše tipy, ktoré vám uľahčia výber sedačky aj starostlivosť o ňu.

Ako vybrať kvalitnú sedačku pre rodinu s deťmi aj domácimi miláčikmi?

Sedacia súprava je v každej rodine takým stredobodom všetkého diania. Musí odolať detskému blázneniu aj kreativite, pazúrikom domácich miláčikov a byť dostatočne pohodlná pre všedné večery aj chvíle s priateľmi. Prečítajte si, na čo sa pri výbere zamerať, aby vám nový kúsok nábytku robil v obývačke radosť niekoľko rokov.

Vsaďte na kvalitné materiály

Pri výbere kvalitnej sedačky hrá hlavnú úlohu vždy poťahový materiál. Nezáleží na tom, či chcete sedačku rozkladaciu, modulovú, vintage alebo modernú. V prvom rade si vždy posvieťte na látku, ktorou je potiahnutá. Dôležité je, aby bola oderu odolná, nezatrhávala sa a ľahko sa čistila od škvŕn. Základným parametrom napovedajúcim o kvalite sedačky je stupeň odolnosti proti ošúchaniu poťahu alebo Martindale, ideálne by sa mal pohybovať v hodnotách medzi 10 000 až 15 000 cyklami.

Mikrovlákno aj eko koža vedú

Medzi najodolnejšie materiály a zároveň na dotyk najpríjemnejšie poťahy patria tie z mikrovlákna alebo trendy eko kože. Mikrovlákno je príjemné na dotyk, existuje v širokej palete farieb a ľahko sa udržiava, je totiž mimoriadne odolné voči škvrnám, a navyše priedušné. Naproti tomu eko koža dodá obývačke štipku elegancie, je odolnejšia voči ošúchaniu, avšak o trochu viac náchylní k tvorbe škvŕn. Keď si to zhrnieme, tak mikrovlákno je ideálne pre rodiny s malými deťmi, v ktorých sú škvrny najrôznejšieho druhu na dennom poriadku, eko koža sa zase viac hodí do obývačky, kde vládnu domáci miláčikovia.

Akonáhle máte jasno v poťahu, zamerajte sa na to, aké doplnkové funkcie od sedačky očakávate. Bojujete v obývačke s nedostatkom miesta? Potom zvoľte gauč s úložným priestorom. Ak sa u vás často zdržia priatelia cez noc, oceníte rozkladacie moduly. V neposlednom rade je dôležité, aby sedačka obývačke svedčila a ladila so zbytkom interiéru. Na Expedo.sk nájdete väčšinu modelov hneď v niekoľkých farbách a ľahko tak nájdete kúsok, ktorý vášmu domovu padne ako uliaty. Zákazníci z Čiech môžu navštíviť Expedo.cz.

Zdroj obrázku: Followtheflow / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre