04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Začínajú sa letné prázdniny! Aké aktivity vymyslieť?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Pandémia koronavírusu donútila rodičov ostať pri svojich deťoch doma. Mnohé rodiny si po skončení karantény a opätovnému otvoreniu škôl a škôlok vydýchli. Predsa len boli až príliš dlho doma všetci spolu.

Začínajú sa letné prázdniny! Aké aktivity vymyslieť?

Začínajú sa však letné prázdniny. Viete aké aktivity vymyslieť?

Maľujte

Maľovanie milujú deti od útleho detstva. Skúste si preto počas voľných chvíľ spoločne maľovať. Najmenším môžete kúpiť maliarsky set. Starším stačí maliarsky stojan na plátno.
Skúste si dať konkrétnu tému a pustite sa do maľovania. Následne si obrazy svojich detí vystavte na viditeľné miesto. Ak sa deťom nechce príliš do maľovania, skúste ich motivovať tým, že si môžu vytvoriť vlastnú galériu.

Loptové hry

Futbal, basketbal, ale aj iné loptové hry sú počas letných prázdnin vítané. Ak si chcete spríjemniť voľné prázdninové chvíle, hrávajte loptové hry. Dospelým pohyb pomôže rozhýbať stuhnuté svalstvo a deti sa pri loptových hrách dokonale vybláznia.

Preteky s autíčkami na diaľkové ovládanie

Ak sa počasie pokazí a budete hľadať alternatívu za vonkajšie aktivity, odporúčame vám spraviť v detskej izbe provizórne prekážky a dať si preteky s autíčkami na diaľkové ovládanie. Takéto aktivity sa páčia väčšinou chlapcom, preto ak máte syna, odporúčame túto aktivitu. Ak máte dcéry, odporúčame tvorivé činnosti, napríklad tvorbu náhrdelníkov a náramkov z korálok.

Pečenie

Ak ste zástancovia zdravého životného štýlu a záleží vám na tom, z akých potravín pripravujete jedlá, okrem tabuľkovej BIO čokolády a iných zdravých pochutín odporúčame pustiť sa do pečenia. Síce pečenie je v lete náročnejšie najmä pre vysoké teploty, zapojte svoje ratolesti do prípravy sladkých dobrôt. Každé dieťa má rado sladkosti a každé dieťa chce svojej mame pomôcť v kuchyni. Ak neviete, aké aktivity vymyslieť deťom, odporúčame vám zapojiť ich do pečenia.

Zdroj obrázka:
Autor: Dasha Petrenko / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre