04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Prichádza jar! Vytvorte si posedenie na záhradke

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dlhšie dni, vyššie teploty a vymieňanie zimných búnd za tenšie kabáty a prechodné bundy. Jar je už za rohom, čomu svedčí aj pokročilý dátum.
S pribúdajúcimi slnečnými dňami máme chuť čoraz viac času tráviť na čerstvom vzduchu. Ak na záhrade nemáte priestor, kde by ste si vypili kávu, ugrilovali niečo a vychutnávali posedenie s rodinou a priateľmi, vytvorte si ho ešte pred oficiálnym začatím astronomickej jari.

Prichádza jar! Vytvorte si posedenie na záhradke

Pergoly ako ochrana pred priamym slnkom

Slnečných a teplých dní bude čoraz viac. Posedenie na záhradke si nebudeme vychutnávať len na jar, ale aj cez leto, preto je potrebné myslieť na ochranu pred slnečnými lúčmi.
Skvelú ochranu balkónov vám poskytnú hlavne markízy. Ak si ale chcete vytvoriť kryté posedenie na záhradke, je potrebné siahnuť po inej tieniacej technike.

Modernou a zároveň plne funkčnou záhradnou tieniacou technikou nie sú len moderné slnečné plachty, ale aj pergoly. Záhradné pergoly vám ponúkajú celoročný zážitok z posedenia na terase. Môže svietiť slnko, môže pršať alebo fučať, kvalitné pergoly vás pred vrtochmi počasia dokonale ochránia a umožnia vám vychutnávať si čerstvý vzduch za každého počasia.
Odporúčame vyberať z hlinkových a drevených pergol. Výber prispôsobte najmä architektúre domu. Dôležité je, aby vám nová pergola ladila k rodinnému domu.

Nezabúdajte na krb

Najmä počas chladných dní, či večerov, keď si napriek nepriaznivému počasiu chcete vychutnávať posedenie na čerstvom vzduchu, oceníte teplo sálajúce z krbu. Stavba krbu je ale náročná a mnohé rodiny oceňujú predovšetkým krby na kľúč. Profesionáli vám na základe vašich požiadaviek postavia za vopred dohodnutú sumu krb a vy si tak bez problémov budete môcť vychutnávať kúrenie z krbu, bez toho, aby ste sa pri stavbe natrápili.

Nábytok z dreveného masívu

Čo by to bolo za záhradné posedenie bez záhradného nábytku? Aj keď v súčasnosti býva najviac vyhľadávaný ratanový nábytok (z pravého ratanu, či umelého ratanu) a kovový nábytok, nábytok z dreveného masívu je najkvalitnejší. Drevo, ak je správne ošetrované, dokáže poslúžiť roky. Síce je to vyššia počiatočná investícia, oplatí sa.

foto: Autor: kwynnart kulkraisri / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre