04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Nečakajte a už zajtra nakúpte potraviny až o 80% lacnejšie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Portál Zlacnene.sk Vám každý deň prináša aktuálne akčné ponuky desiatok predajcov pôsobiacich po celom slovenskom, nájdete tu tisíce produktov za nižšiu cenu. Pre informácie o výhodných ponukách tovaru z kategórie potraviny, drogéria, kozmetika, nábytok a pod. si na Zlacnene.sk chodia stovky tisíc užívateľov. Pridajte sa k nim aj Vy, ušetriť sa dá až 80%.

Na Zlacnene.sk na pár kliknutí zistíte, či je niektorá z položiek Vášho nákupného zoznamu dostupná v rámci akčných ponúk. Ak áno, portál Zlacnene.sk Vám povie, ktorá z týchto ponúk je najvýhodnejšia, do kedy je platná a na ktorých pobočkách daného predajcu je zľava k dispozícii.

Prehľad zliav je Vám na Zlacnene.sk k dispozícii v podobe náhľadov na elektronické letáky a výpisov tovaru triedeného do tematických kategórií, napr.

  • vajcia v akcii
  • maslo v akcii
  • mlieko v akcii
  • pivo v akcii

Ukážka výpisu zlacneného tovaru z kategórie "oleje"

Nečakajte a už zajtra nakúpte potraviny až o 80% lacnejšie

Zlacnene.sk Vám zároveň "napovie", či má konkrétny produkt alternatívu, ktorá sa teraz nachádza v akcii, viď ukážka nižšie.

Prehľad alternatív k BILLA Olivový olej Extra virgin

Nečakajte a už zajtra nakúpte potraviny až o 80% lacnejšie

Na Zlacnene.sk nie ste viazaní na predajcu, ktorí doručujú svoje letáky do Vašej poštovej schránky, rovnako tak ani na najbližšie pobočky jednotlivých predajcov. Ak niektorý z obchodníkov ponúka na svojich predajniach rôzne akčné ponuky, na Zlacnene.sk sa to dozviete a ľahko si spočítate, či sa Vám oplatí vyraziť na nákup do susedného mesta.

Priamo na Zlacnene.sk si môžete vytvoriť elektronický nákupný zoznam. Po pridaní konkrétnej položky do zoznamu, Zlacnene.sk okamžite vykoná kontrolu dostupnosti tejto položky v akčných ponukách a následne Vás na túto ponuku upozorní. Ľahko a rýchlo si teda zostavíte nákupný zoznam vrátane informácií o tom, kde daný tovar nakúpiť tak, aby ste na nákupe maximálne ušetrili.

Ukážka nákupného zoznamu na Zlacnene.sk

Nečakajte a už zajtra nakúpte potraviny až o 80% lacnejšie

Pridajte sa k stovkám tisíc užívateľov Zlacnene.sk, ktorí nakupujú v akčných letákových ponukách a šetria tým len na účtoch za potraviny až stovky eur mesačne! Už Váš zajtrajší nákup môže byť výrazne lacnejší, nie je prečo čakať a ďalej nakupovať za plné ceny.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre