04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Štyri dôležité faktory, na ktoré by ste pri výbere sprchových kútov nemali zabúdať

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Bývanie je o pohodlí a relaxe. Okrem moderného nábytku, interiérového riešenia, dizajnu a funkčných vlastností jednotlivých doplnkov sa pod tento komfort podpisuje aj kúpeľňa. Miesto, kde sa môžeme kedykoľvek počas dňa osviežiť, umyť a vykonať svoju osobnú hygienu, na ktorej sme doslova závislí.

Štyri dôležité faktory, na ktoré by ste pri výbere sprchových kútov nemali zabúdať

Aby to ale bolo možné a o najmenej komplikované, musíme mať tie najideálnejšie podmienky. Výber správneho sprchového kúta je preto veľmi dôležitý a my vám s ním pomôžeme.

1. Začnite veľkosťou
Ak si vyberáte nové sprchové kúty, mali by ste začať premeraním veľkosti priestoru, v ktorom bude tento systém umiestnený a inštalovaný. V opačnom prípade to nebude mať žiadny zmysel a ani požadovaný efekt.

Sprchové kúty sú často pomerne malé a aplikované tam, kde nie je priestor pre veľkú vaňu. Zvážte preto dôležitosť sprchy vzhľadom na existujúci priestor.

2. Štýl sprchových kútov
Nový sprchový kút by mal vyhovovať celkovému štýlu a estetike domu alebo bytu. V tomto smere by ste s výberom mať problém nemali, pretože ponuka je na trhu široká. Otvorené, uzavreté, moderné bez vaničky a s obyčajným obkladom. Naozaj obrovské možnosti, ktoré ale treba dobre zohľadniť aj s priestorovým riešením samotnej kúpeľne. Ak nemáte dostatok priestoru "zázraky" dokážu urobiť aj obyčajné sprchové dvere.

Niektoré modely sprchových kútov sú vybavené vlastnými obkladačkami a sprchovými hlavicami alebo zapusteným osvetľovacím a zvukovými systémom. To znamená, že k dispozícií máte riešenie pre každú jednu kúpeľňu, ktorá sa bude páčiť všetkým členom rodiny.

3. Prístup
Ďalším dôležitým aspektom výberu správnej polohy pre sprchu je prístup. To, čo vyzerá dobre na papieri, nemusí ale fungovať tak dobre aj v praxi. Musíte mať možnosť ľahko a bezpečne vstúpiť do sprchy a z nej, takže je dôležité myslieť na to, aby sprchové dvere nezasahovali do priestoru kúpeľne. Ak potrebujete nainštalovať sprchovací kút v blízkosti dverí kúpeľne alebo umývadla i toalety, zvážte sprchovú záclonu alebo posuvné sprchové dvere.

4. Rozpočet
Koľko investujete do sprchy, bude do veľkej miery závisieť od toho, ako ju chcete využívať. Ak potrebujete iba základné doplnky, bez ozdôb a miesto na umývanie, sprchová hlavica nad vaňou je rýchle a jednoduché riešenie. Ale ak hľadáte niečo luxusnejšie, potom sú možnosti viac obmedzené na spomínaný priestor, štýl, čo sa vám páči a množstvo peňazí, ktoré si môžete dovoliť do tohto systému investovať.

Sprchové kúty sú však univerzálnym riešením, pretože vzhľadom na výhodné ceny overených dodávateľov si viete vybrať pre seba ten správny model a tvar, ktorého voľbu neoľutujete ani o niekoľko rokov neskôr. Navyše dobre tesniaci, s vysoko elegantným dizajnom a dokonalou konštrukciou.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre