05022024štv

Na zaparkované vozidlá v Leviciach spadol mohutný strom z mestského parku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 26. marca 2024 - Na zaparkované vozidlá v Leviciach na parkovisku na ulici Ľ. Štúra spadol mohutný strom - gaštan z mestského parku. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Nitre Michaela Gundová, strom spadol na štyri zaparkované vozidlá.

Na zaparkované vozidlá v Leviciach spadol mohutný strom z mestského parku

Podľa jej ďalších informácii bola cesta neprejazdná v celej jej šírke a premávku riadila a vozidlá odkláňala mestská polícia. "Keďže išlo o veľký strom, veliteľ zásahu vyžiadal cez operačného dôstojníka IZS o výpomoc mestské služby. Chvílu po príjazde jednotky na miesto sa dostavila aj hliadka polície, ktorá zabezpečovala bezpečnosť v okolí miesta zásahu. Dvaja príslušníci postupne začali pomocou motorových píl s orezávaním spadnutého stromu. Ostatní príslušníci odstraňovali opílené konáre na okraj parkoviska," priblížila Gundová.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Medzitým sa na miesto udalosti dostavil pracovník mestských služieb, ktorý informoval veliteľa zásahu, že je zabezpečená pracovná plošina a nakladač na odstránenie spadnutého stromu. "Po chvíli sa na miesto dostavila aj pracovná plošina s nakladačom. Následne vedúci pracovník požiadal veliteľa zásahu o prevzatie práce na odstránení stromu ich vyškoleným pracovníkom (pilčíkom) z plošiny. Pracovníci mestských služieb postupne opiľovali strom z plošiny. Medzitým príslušníci Policajného zboru zistili a zabezpečili, aby sa na miesto dostavili majitelia poškodených vozidiel," dodala.

Príslušníci boli nápomocní pri odnášaní spílených konárov a pri odtláčaní poškodených vozidiel z miesta zásahu. "Z poškodených vozidiel neunikali žiadne prevádzkové kvapaliny. Po opílení stromu a odstránení vozidiel príslušníci očistili jazdný pruh. Veliteľ zásahu následne odovzdal miesto udalosti prítomným príslušníkom mestskej polície," uzavrela hovorkyňa KR HaZZ v Nitre.

zdroj: KR HaZZ v Nitre, foto: BB

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, SVETLÁ A SVIETIDLÁ, ZNAČKOVÝ ALKOHOL, KÁVA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre