04202024sob

Žena šírila informáciu o tom, že levická polícia nezasiahla voči agresorovi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 26. novembra 2019 - Na Facebook stránke Polícia SR – Nitriansky kraj a viacerých ďalších polícia zaregistrovala šírenie informácie od pani Alexandry.

Žena šírila informáciu o tom, že levická polícia nezasiahla voči agresorovi

Daná informácia znie nasledovne: "Píšem to sem, aby to videli všetci !!!!!!! Toto nie je normálne, čo sa tu deje!! Voláme policajtom že sa bojíme o svoje životy, lebo sa nám vyhráža človek, napadol nás nožom, vrátil sa naspäť so sekerou, policajtom dva krát ušiel, ani nezasiahli, vyhráža sa celej rodine, deťom že nás všetkým vyzabija a polícia povie, že si mame zaplatiť sbs keď sa bojíme o svoj život, vraj polícia na Slovensku pracuje. Toto povedali na levickom oddelení dnes. Ak máte nahrávanie hovorov, kľudne si to preverte. Toto je choré!!!!"

Ako ďalej informuje Facebook stránka Polícia SR – Nitriansky kraj, táto správa, ktorá sa objavila na viacerých stránkach, je lož. "Domáce násilie nám nie je ľahostajné. Informácia je nepravdivá. Polícia ihneď po oznámení prípadu konala a agresora zadržala. Bol obvinený z trestného činu nebezpečného vyhrážania a bol daný podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. Pred domácim násilím nezatvárame oči," informovala Facebook stránka.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR – Nitriansky kraj

Dobromat.sk - každým nákupom pomáhate
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre