04262024pia

V okrese Levice viacerí vodiči nerešpektovali, že za volant alkohol nepatrí, v Leviciach jazdil podnapitý 16-ročný mladík

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
V okrese Levice viacerí vodiči nerešpektovali, že za volant alkohol nepatrí, v Leviciach jazdil podnapitý 16-ročný mladík

OKRES LEVICE 19. augusta 2019 - Uplynulý víkend si viacerí účastníci cestnej premávky v okrese Levice neuvedomovali, že alkohol za volant nepatrí. Ako informuje Facebook stránka Polícia SR - Nitriansky kraj, od piatka 16.8.2019 do nedele 18.8.2019 v okrese Levice polícia zaznamenala štyri takéto prípady.

DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

V piatok 16.8.2019 večer 27-ročný vodič na vozidle VW Passat medzi obcami Čaka – Kolta v pravotočivej zákrute zišiel mimo vozovky, kde s vozidlom narazil do priekopy. Pri nehode sa zranil 29-ročný spolujazdec, ktorý sa bude zo zranení liečiť minimálne 42 dní. Dychová skúška u vodiča preukázala 1,08 promile alkoholu v krvi, čo bolo nezodpovedné.

45-ročný viedol svoje vozidlo Citroen C4 v obci Kozárovce, kde bol policajnou hliadkou zastavený a podrobený dychovej. Výsledok 1,32 promile!

V sobotu 17.8.2019 popoludní bol 31-ročný vodič jazdiaci na vozidle VW Passat v meste Želiezovce podrobený dychovej skúške. Výsledok 2,00 promile alkoholu v krvi!

V Leviciach 16-ročný mladistvý bez vedomia a súhlasu otca, ako majiteľa vozidla Honda Civic, toto odomkol, naštartoval a následne bez vodičského preukazu viedol po uliciach mesta, kde poškodil minimálne tri vozidlá. Jeho jazdu ukončili až levickí policajti. V dychu mu namerali 0,86 mg/l, čo je v prepočte 1,79 promile alkoholu v krvi!

Títo vodiči už čelia obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo im hrozí až ročný trest za mrežami.

Štatisticky, za 33. kalendárny týždeň polícia v Nitrianskom kraji riešila 44 prípadov, kedy účastníci cestnej premávky boli pod vplyvom alkoholu. Do 1 promile 38 a nad 1 promile 6 prípadov.

zdroj: Facebook stránka Polícia SR - Nitriansky kraj

Prečítajte si aj:

Youtube kanál Leviceonline.sk
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre