04262024pia

Horel byt v šahanskom azylovom dome, tri deti a dvoch dospelých previezli do nemocnice

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Horel byt v šahanskom azylovom dome, tri deti a dvoch dospelých previezli do nemocniceŠAHY 27. februára 2017 - Dnes pred 16:00 hod. v jednom z bytov na prvom poschodí šahanského azylového domu na Hontianskej ulici vypukol požiar, z ktorého hasiči vyviedli šesť osôb. Tie sa nadýchali splodín horenia.

Päť z nich (z toho tri deti a dvaja dospelí) bolo odvezených do nemocníc, pričom tri deti s matkou boli odvezené do levickej nemocnice, jedna dospelá osoba do nemocnice v Šahách, jedna dospelá osoba odvoz do nemocnice odmietla. Požiar je pod kontrolou.

Andrej Budai photo

V byte, kde sa nachádzalo spomínaných 6 osôb, došlo k zadymeniu. Splodín horenia sa nadýchalo spomínaných šesť osôb, z toho tri deti a traja dospelí. Požiar je už lokalizovaný a hasiči postihnuté miestnosti odvetrávajú. Prebieha kontrola aj s termokamerou, či sa v priestore nenachádza ohnisko požiaru.

Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania, nevznikli veľké materiálne škody, niektoré bytové jednotky boli odpojené od elektrickej energie, niektoré dokonca nemali k dipozícií ani vodu. Pri udalosti zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Šahách.

zdroj: KR HaZZ v Nitre

Aktovky pre prvákov, tašky a peračníky, batohy pre študentov a školské potreby

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre