04252024štv

Požiar bytu na levických Vinohradoch nespôsobil plyn, zranení sú v poriadku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Požiar bytu na levických Vinohradoch nespôsobil plyn, zranení sú v poriadkuLEVICE 22. decembra 2013 - V sobotu 21.12.2013 po 18:00 hod. došlo na sídlisku Vinohrady na Školskej ulici v Leviciach k výbuchu bytu na 1. poschodí 8-poschodového panelového domu. Požiar bol taký silný, že byt celý zničil.

Byt pod ním bol celý vytopený, keďže pri požiary roztrhlo potrubia na radiátoroch a byt nad ním silno zadymený. Celý vchod museli kvôli silnému dymu evakuovať, keďže sa splodiny šírili po rozvodoch, v byte počas požiaru nikto nebol. Pri požiari sa splodinami priotrávilo desať ľudí z horných podlaží, ktorých na ošetrenie musela odviesť rýchla zdravotná služba kvôli otrave splodinami.

Na mieste pracuje expertízna skupina hasičov, ktorá zisťuje dôvody vzniku požiaru. Podľa predbežných zistení tu nevybuchol plyn, nepotvrdili sa ani dohady o tom, žeby tu vybuchla munícia, možno však polemizovať o tom, že byt niekto umýselne podpálil! Ohniská požiaru špecialisti našli až na troch miestach!

Intoxikovaných splodinami horenia záchranári previezli do levickej nemocnice, no všetci sa zotavujú a sú mimo ohrozenia života. Na mieste zasahovalo 5 hasičských áut a 4 sanitky.

Boli ste na mieste nehody? Pošlite nám svoje fotografie, video na náš e-mail: a my Vaše príspevky radi uverejníme v tomto článku.

Levický obchod - Svet Kabeliek VIKI, sv. Michala 26, Levice - kabelky, dámske a pánske peňaženky, opasky   Montáž a servis poplašných a zabezpečovacích systémov Levice a okolie - Mont Servis MaR elektro Tibor Budai
Miss Levického okresu 2014 - Casting, 22. a 29.1.2014

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre