05052024ned

V Nýrovciach zachránili zúfalca, ktorý sa chcel zabiť

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

V Nýrovciach zachránili zúfalca, ktorý sa chcel zabiťNÝROVCE / LEVICE 21. novembra 2013 - Policajti zo Želiezoviec zachránili život 35 ročnému mužovi. V stredu 21.11.2013 večer v čase o 18:45 hod. bolo na operačné stredisko v Leviciach prijaté oznámenie, že niekde pri miestnom cintoríne v Nýrovciach je muž, ktorý má zdravotné problémy a nevie, kde sa nachádza.

Dvojčlenná hliadka začala okamžite po neznámom pátrať. Policajti prehľadali cintorín a jeho okolie. Následne sa znova spojili s operačným strediskom a o mužovi sa snažili zistiť čo najviac informácií. Keďže poznatky, ktoré mali, boli minimálne a bolo treba rýchlo konať, rozhodli sa prepátrať cestu od križovatky až po obec Málaš. Pátranie im komplikoval hustý dážď a veľmi zlá viditeľnosť. Po celý čas si svietili baterkami. Zúfalého muža napokon našli na futbalovom ihrisku. Ten im ale nedovolil, aby sa k nemu priblížili.

Celá situácia bola o to nebezpečnejšia, že po celý čas mal muž v ruke nôž, ktorý si priložil ku krku a kričal, že sa zabije. Policajti ho od činu odhovárali a začali s ním vyjednávať. Zatiaľ, čo ho jeden upokojoval, druhý  sa nebadane vzdialil a obišiel ho zozadu. Keď už bol tesne v jeho blízkosti, vyrazil mu nôž z ruky a upokojili ho. 35 ročného muža z Nýroviec policajti zobrali na oddelenie, kde bola zistená jeho totožnosť a bol odovzdaný do rúk záchranárov.

 

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre