05032024pia

V Bohuniciach uhorel majiteľ svojho domu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BOHUNICE 19. júna 2013 - V stredu 19.6.2013 o 4:40 hod. bol na operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Leviciach nahlásený požiar budovy pri rodinnom dome v obci Bohunice. Operačný dôstojník vyslal na miesto zásahu techniku MB Atego s posádkou 1 + 3 a CAS 30 Iveco Trakker 1 + 0.

Po príchode na miesto zásahu nariadil veliteľ zásahu vykonať prieskum, ktorým bolo zistené, že sa jedná o požiar vnútorných priestorov – miestnosti neevidovanej stavby. Podľa slov suseda sa mal v miestnosti nachádzať majiteľ.

V Bohuniciach uhorel majiteľ svojho domu

Na lokalizáciu požiaru v miestnosti bol nasadený vysokotlakový prúd vody a na ochranu strešnej konštrukcie bol nasadený druhý vysokotlakový prúd vody do podstrešného priestoru. Počas likvidácie požiaru bola pomocou termovíznej kamery v miestnosti nájdená osoba, ktorá nejavila známky života. Na požiarisko boli následne privolaní riaditeľ OR HaZZ, expertízna skupina z KR HaZZ v Nitre, kriminalistický technik a vyšetrovateľ OR PZ v Leviciach.

Na odvetranie požiariska bola nasadená pretlaková ventilácia, na dohášanie lokálnych ohnísk v podstrešnom priestore boli pomocou motorovej reťazovej píly vyrezané v strešnom plášti kontrolné otvory, ktoré slúžili na aplikáciu hasiacej látky. Po likvidácii požiaru bolo požiarisko zdokumentované expertíznou skupinou HaZZ a kriminalistami.

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

V Bohuniciach uhorel majiteľ svojho domu
 
V Bohuniciach uhorel majiteľ svojho domu
 
zdroj a fotografie: Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre