04202024sob

Krádež v levickom zlatníctve, počas obednej prestávky ukradli zlato za 20.000,-€!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Krádež v levickom zlatníctve, počas obednej prestávky ukradli zlato za 20.000,-€LEVICE 16. januára 2015 - Neznámy páchateľ sa vo štvrtok 15.1.2015 v čase obeda vlámal do zlatníctva v Leviciach. Zlodej využil neprítomnosť predavačky a za pol hodinu zobral z predajne zlato za 20.000,-€.

Páchateľ sa dostal do vnútra doposiaľ neznámym spôsobom, nakoľko zámok na dverách poškodený nebol. Kriminalistický technik zaistil mechanoskopické a daktiloskopické stopy a bola vykonaná obhliadka miesta činu.

Presspoint Levice
Poverený policajt začal v danej veci trestné stíhanie pre prečin krádeže. Nakoľko bola spôsobená väčšia škoda hrozí v zmysle zákona za krádež trojročný trest odňatia slobody.

zdroj: KR PZ Nitra
 
NEPREHLIADNITE: Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Leviceonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu LEVICEONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) leviceonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre