05052024ned

Najskôr elektrikárka, neskôr liečiteľka...nedôverujte cudzím ľuďom!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Najskôr elektrikárka, neskôr liečiteľka...nedôverujte cudzím ľuďom!

LEVICE 27. júna 2013 - Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Levíc obvinil zo zločinu porušovania domovej slobody a prečinu krádeže 25 ročnú ženu z Nitry. Obvinená vošla do dvora rodinného domu k 76 ročnej pani Aurélii pod zámienkou skontrolovania elektromeru. Keď jej dôchodkyňa povedala, že elektromer je na bránke, vymyslela si, že je priniesla preplatok 400,-€, ale potrebuje vydať, nakoľko má len 500,-eurovú bankovku. Vošla teda do domu a využila chvíľkovú nepozornosť domácej pani. Zo spálne jej odcudzila obálku, v ktorej mala 900,-€. Až po odchode elektrikárky si  babička všimla, že prišla o svoje úspory.


Drzá a vynaliezavá 25 ročná Iveta, ktorá mala dom už zmapovaný, sa o dve hodiny vrátila späť v prestrojení aj s mužom v domnienke, že ju domáca nespozná. Starenke ponúkala na predaj rôzne hojivé mastičky. Dvojitá návšteva u pani Aurélii sa zdala podozrivá susedom, ktorí si všimli auto a zapamätali si evidenčné číslo.

Levickí kriminalisti na základe získaných informácií a popisu osôb vypátrali podozrivú ženu. Keďže sa skutku dopustila na chránenej osobe, hrozí jej za tento zločin v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov.
RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre