04252024štv

V Leviciach na ulici SNP sa zrazilo osobné vozidlo s motocyklistom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. augusta 2022 - V Leviciach na ulici SNP sa zrazilo osobné vozidlo s motocyklistom. Ako informovala Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, dopravnú nehodu ohlásili vo štvrtok 18. augusta 2022 krátko po 7:50 hod.

V Leviciach na ulici SNP sa zrazilo osobné vozidlo s motocyklistom

Podľa ďalších informácii po príchode na miesto udalosti hasiči zistili, že pri dopravnej nehode sa zranila jedna osoba, ktorá sa nachádzala v starostlivosti záchrannej zdravotnej služby. "Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Leviciach, ktorí vymedzili miesto zásahu a pomohli naložiť zranenú osobu do vozidla záchrannej zdravotnej služby," priblížila Červočová.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Ako informovala Viktória Borloková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre, k dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že 77-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Peugeot od cesty I/51 označenej ako vedľajšia cesta, do križovatky s cestou II/564, Ul. SNP v meste Levice, pričom nedal prednosť 59-ročnej vodičke, ktorá po hlavnej ceste viedla bicykel s pohonným motorčekom a následne v križovatke došlo k zrážke prednej pravej časti osobného vozidla s bicyklom. "Bicykel s vodičkou odhodilo do ľavého jazdného pruhu. Vodičku previezli do nemocnice. Dychové skúšky u vodičov boli negatívne. Vec dopravnej nehody je v štádiu objasňovania," priblížila Borloková.

V Leviciach na ulici SNP sa zrazilo osobné vozidlo s motocyklistom

V Leviciach na ulici SNP sa zrazilo osobné vozidlo s motocyklistom

zdroj: KR HaZZ v Nitre, KR PZ v Nitre, foto: KR PZ v Nitre

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre