05052024ned

Pri Sanate v Leviciach došlo k zrážke osobného vozidla s chodcom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 3. marca 2017 - V utorok 28.2.2017 v čase o 8:00 hod. došlo v Leviciach pri nemocničnom zariadení SANAT k zrážke osobného vozidla s chodcom.

Pri Sanate v Leviciach došlo k zrážke osobného vozidla s chodcom

K dopravnej nehode došlo tak, že 37-ročná vodička cúvala s osobným vozidlom zn. Citroen Berlingo v meste Levice, na Ul. Nábrežnej, na parkovisku pri nemocničnom zariadení SANAT v čase, keď cez parkovisko prechádzala 65-ročná chodkyňa.

Andrej Budai photo

Pri cúvaní došlo ku kontaktu medzi zadnou časťou vozidla Citroen Berlingo a telom chodkyne. Vodička s vozidlom zastavila, poskytla vodičke prvú pomoc a zavolala záchranné zložky.

Pri Sanate v Leviciach došlo k zrážke osobného vozidla s chodcom

Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu chodkyne. Požitie alkoholických nápojov u vodičky ako aj u chodkyne nebolo zistené.

Dopravná nehodovosť v okrese Levice klesá

Okresný dopravný inšpektorát (ODI) OR PZ v Leviciach zaznamenal od začiatku tohto roka do 2. marca na cestách Levického okresu 20 dopravných nehôd, čo v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka o päť menej.
Pri deviatich nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. "Pri nehodách boli dve osoby usmrtené, čo je o jednu osobu viac ako v rovnakom období v roku 2016, jedna osoba utrpela ťažké zranenie, čo je o dve menej ako vlani, a šesť osôb malo ľahké zranenie, čo je o štyri menej ako pred rokom.
Pod vplyvom alkoholu bola zavinená jedna dopravná nehoda, hmotná škoda za uvedené obdobie predstavuje 32.520 eur.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre