05052024ned

V Malých Kozmálovciach sa stala tragédia, zrazili tam ženu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

MALÉ KOZMÁLOVCE 8. augusta 2013 - Dňa 3.8.2013 v čase o 06:35 hod. sa v obci Malé Kozmálovce stala dopravná nehoda, pri ktorej došlo k usmrteniu jednej osoby. 24-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Forman po ceste I/76 v obci Malé Kozmáloce v smere od obce Tlmače. Na rovnom úseku cesty v jeho jazdnom pruhu na pravej krajnici bolo v tom čase odstavené vozidlo zn. Škoda Favorit s prípojným vozíkom.

v malych kozmalovciach sa stala tragedia zrazili tam zenu 20130808 1629231572

Z vozidla zn. Škoda Favorit vystúpila z pravej strany 81-ročná spolujazdkyňa, ktorá začala prechádzať na druhú stranu vozovky. Vodič vozidla zn. Š – Forman začal odstavené vozidlo obchádzať, pričom neprispôsobil rýchlosť jazdy svojho vozidla najmä svojím schopnostiam a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Chodkyňa vošla do jazdnej dráhy vodiča spred odstaveného vozidla, pričom prechádzala kolmo cez vozovku mimo priechodu pre chodcov a bez toho, aby sa presvedčila o bezpečnom prejdení cez vozovku. Následne došlo k nárazu prednou časťou vozidla zn. Škoda Forman a ľavým bokom chodkyne. Chodkyňa spadla na prednú kapotu vozidla, bola niekoľko metrov vezená na vozidle a následne odhodená vpravo na vozovku, kde zostala ležať. Ne mieste dopravnej nehody jej bola poskytnutá prvá pomoc a bola prevezená do NsP Levice, kde však svojim zraneniam podľahla.

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

V Malých Kozmálovciach sa stala tragédia, zrazili tam ženu

Dopravná nehodovosť v levickom okrese

ODI OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2013 celkom 108 dopravných nehôd, čo je o tri dopravné nehody viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných šesťdesiatdva nehôd, pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách došlo k usmrteniu štyroch osôb (+1), ťažkému zraneniu pätnástich osôb (+2) a sedemdesiat osôb bolo ľahko zranených (+16). Šestnásť dopravných nehôd bolo zavinených pod vplyvom alkoholu (+1). Hmotná škoda bola pri dopravných nehodách odhadnutá  na 250 740 €.

zdroj a fotografie: KR PZ Levice

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre