05052024ned

Podnapitý narazil do zaparkovaného vozidla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Podnapitý narazil do zaparkovaného vozidla

LEVICE 26. júna 2013 - Dňa 9.6.2013 v čase o 15:35 hod. došlo k dopravnej nehode zavinenej pod vplyvom alkoholu. 53 ročný vodič viedol osobné vozidlo zn. Renault Laguna po Ul. Mochovskej v meste Levice.

Vodič v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke, následkom množstva požitých alkoholických nápojov, narazil ľavou prednou časťou svojho vozidla do pravej bočnej časti odparkovaného vozidla značky Volkswagen Golf.

Pri nehode nedošlo k zraneniu osôb. Celková hmotná škoda bola odhadnutá na 600 €.

 

 

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Dopravná nehodovosť v levickom okrese

ODI OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2013 celkom 80 dopravných nehôd, čo je o dve dopravné nehody viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných štyridsaťdva nehôd pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách došlo k usmrteniu troch osôb (+3), ťažkému zraneniu jedenástich osôb (+3) a štyridsaťšesť osôb bolo ľahko zranených (0). Dvanásť dopravných nehôd bolo zavinených pod vplyvom alkoholu (+3). Hmotná škoda bola pri dopravných nehodách odhadnutá  na 157 440 €.

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre