04272024sob

ZŠ Pri Podlužianke majstrom kraja

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 25. mája 2012 - Za účasti siedmych víťazov okresných kôl sa v stredu 23. mája 2012 v Nových Zámkoch uskutočnili Majstrovstvá nitrianskeho kraja v hokejbale starších žiakov. ZŠ Pri Podlužianke ako favorit turnaja bol vyžrebovaný do skupiny B spolu so silnými Topoľčanmi a Šaľou.

ZŠ Pri Podlužianke je majstrom nitrianskeho kraja v hokejbale

Víťazný tím ZŠ Pri Podllužianke na Street Hockey školskej lige kraj 2012

Dôležitý z hľadiska postupu bol zápas s Topoľčanmi po ktorom sa nakoniec po tuhom boji tešili Levičania a keď sa v druhom zápase so Šaľou skončil nerozhodne 0:0, bolo jasné, že do finále postupujú hráči ZŠ Pri Podlužianke a stretnú sa s víťazom skupiny A Novými Zámkami.

 

Finále malo dramatický náboj, keď sa domáci hráči ujali vedenia ale aktívnejší Levičania sa nevzdávali a dokonale otočili vývoj stretnutia čo im prinieslo zaslúžené víťazstvo 2:1 a zároveň aj postup na Majstrovstvá Slovenska.

ZŠ Pri Podlužianke je majstrom nitrianskeho kraja v hokejbale

„Chcel by som chlapcom poďakovať a pogratulovať k skvelému postupu, ktorý sa nerodil ľahko najmä proti silným družstvám z Topoľčian a Novým Zámkom ale tento kolektív zase raz ukázal charakter a obrovské morálno vôľové vlastnosti, ktoré už niekoľko krát prezentoval. Verím, že rovnakými zbraňami sa presadíme aj na majstrovstvách Slovenska, ktoré sa uskutočnia 5.-6.júna v Bratislave na štadióne Vladimíra Dzurilu a budeme úspešne reprezentovať ZŠ Pri Podlužianke, HK Levice ako aj mesto Levice. Postup je skvelý výsledok našej školy, ktorá môže byť hrdá na svojich športovcov najmä hokejistov a volejbalistky, ktoré už niekoľko rokov dosahujú skvelé výsledky a sú jednoznačne výkladnou skriňou našej školy, čo by sa nám ale nedarilo nebyť obrovskej podpory a úsilia našej p. riaditeľky Mgr. Márie Čukovej, ktorej chcem týmto vzdať úctu, obdiv poďakovanie,“  vyznáva sa tréner víťazného tímu Mgr. Marián Fliega.

zdroj a foto: mf

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre