05042024sob

V zápase o lídra tabuľky Levice podľahli Púchovu + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 2. marca 2013 – Zápas 18. kola futsalovej Openligy v piatok 1.3.2013 priniesol top zápas - priamy súboj o 1. priečku v tabuľke, keď domáci Futsal Team Levice privítal aktuálneho lídra tabuľky Forever mesto Púchov. Súboj sa však nevyvíjal pre Levičanov dobre, tým sa nedarilo najmä v obrane. Levičania sa snažili bojovať, no aj napriek veľkému boju podľahli svojmu súperovi o 5 gólov.

Futsal Team Levice – Forever mesto Púchov 6:11 (2:4)

V zápase o lídra tabuľky Levice podľahli Púchovu + fotografie

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

góly: Zorád 2, Budovec, Gabaš, Pleva, Rakica - Štrbák 5, Marek Gajdošík 3, Bogin 2, Michal Gajdošík

ž.k: Masaryk, Štrbák, Šprta - Švec
divákov: 400

Zostava Lv: Guťan, Molnár - Budovec, Gabaš, Zorad, Svec, Rakica, Janco, Pleva, Krenčan, J. Mališ, Graus

Zostava Forever: Martinak - Šprta, Masaryk, Chromý, Marek Gajdošík, Pagáč, Bogin, Michal Gajdošík, Štrbák, Prekop, Petlušek

Zsolt Diószegi, manažér Futsal Team Levice: "Zápas sme rozohrali dobre, ale náskok sme si neudržali a vyprodukovali sme si školácke chyby, vďaka ktorým sa súper postavil na nohy a postupne prebral dianie na ihrisku. Hostia nielenže vyrovnali, ale dostali sa do vedenia do polčasu o 2 góly. Vo futsale je dvojgólové vedenie hrateľné, v podstate neznamená nič, ale len pre takého, kto má kvalitu a tá nám žiaľ chýbala. Futsal je dynamická hra, kde musí v prvom rade fungovať výborná obrana, z čoho profituje aj útok a to včera vôbec nebolo. Súper sa otriasol, nabral sebavedomie a trestal každú našu chybu. Za stavu 2:6 si aj súper uvedomil, že u nás naozaj môžu vyhrať. V závere sme sa pokúsili o vabank - stiahlli sme brankára a pokúsili sme sa niečo urobiť so zápasom. Aj power play sme zahrali nepochopiteľne veľmi hekticky a zle, z čoho súper vyťažil ďalsie góly. Dá sa hrať zle, stane sa aj to, že dvaja - traja majú slabší deň, ale nie celý team. Súper odohral dobrý zápas, túžili vyhrať, čo sa im aj podarilo. Ja osobne som nečakal, že práve to budú oni, ktorí nás pripravia o neporaziteľnosť doma, k výhre im gratulujem. Na jar hrajú veľmi dobre a bodujú v ťažkých zápasoch, kde sa nám zas nedarí. Teraz máme pauzu, treba si vyčistiť hlavy a pripraviť sa na pohár."

Zo zápasu sme pripravili fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre