05042024sob

V Trnave vysoká prehra levických futsalistov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TRNAVA/LEVICE 25. februára 2013 - Líder tabuľky futsalovej Openligy Futsal Team Levice cestoval do Trnavy v piatok 22.2.2013 na zápas 16. kola proti domácemu tímu FC Bulls Trnava. Niektorí z levických futsalistov tak nastúpili proti svojim bývalým spoluhráčom, o rivalitu teda nebola núdza. Levičania boli aj v tomto zápase favoritom, čo sa však na vôbec neprejavovalo. Hostia boli prekvapení s jednoduchou no efektívnou hrou domácich, na Levičanov sa dokonca lepila aj strelecká smola. Do Trnavy síce cestovali Levičania s cieľom vyhrať, no priam naopak, odchádzali s dlhým nosom a poriadnym nátreskom o 7 gólov, čoho dôvodom bolo najmä premieňanie, resp. skôr nepremieňanie šancí.

V Trnave vysoká prehra levických futsalistov

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Po tejto prehre sa na Levice bodovo dotiahol Forever mesto Púchov, ktorý tak doterajšieho lídra z Levíc zosadil z pomyselného trónu. O to však bude zaujímavejší zápas nasledujúceho kola, keď Levičania doma privítajú práve mužstvo Forever mesto Púchov, takže sa môžeme tešiť na priamy súboj o 1. miesto v tabuľke.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

FC Bulls Trnava - Futsal team Levice 9:2 (4:2)

Góly: Sládeček 4, Heteš 2, Hutár 2, Krcho – Jančo, Adámi.
ŽK: Krcho – Jančo, Švec. 150 divákov.
BULLS: Hutár (Uhrík) - Hrubý, Heteš, Holič, Sládeček, Krcho, A. Adámek (Fajkus, Stupka, Rajčáni).
Levice: Gutan, Bielik- Gabaš (C), Budovec, Švec, Zorád, Rakica, Graus, Krenčan, Adami, Jančo, J. Mališ

Celý priebeh zápasu nájdete na tomto linku:
http://trnava.sme.sk/c/6712308/sladeckov-galavecer-bulls-zdolali-lidra-92.html

Matúš Budovec: "Vedeli sme, že zápas v Trnave bude patriť medzi tie ťažšie, pretože v jej radoch hrajú skúsení futsalisti. Domáci hrali jednoduchý, ale veľmi účelný futsal, ktorý nám robil problémy, najmä hra na pivota. Smola sa nám lepila na nohy, za čo hovorí 6 strelených tyčiek a nepremenený 10m kop. Pre nás krutý výsledok, ale za predvedenú hru spravodlivé víťazstvo Trnavy. Dúfam, že nás tento výsledok nezlomí ale práve naopak posilní."

Miroslav Graus: "Zápas v Trnave nám nevyšiel podľa našich predstáv. Cestovali sme pre výhru, žiaľ nepodarilo sa nám splniť tento cieľ. Priebeh hry bol vyrovnaný, rozhodlo premieňanie šancí, v tomto ohľade nás súper jasne predčil. Dúfam, že sa z tohto zápasu poučíme a už v najbližšom kole v dôležitom zápase s Púchovom budeme bodovať naplno."

Peter Bongya (športový riaditeľ klubu): "Mrzí ma taká vysoká prehra, nieže my, ale ani Trnava nečakala takýto výsledok. Žial aj tento zápas svedčil o tom, že súťaž je vyrovnaná a bojovať treba do posledného kola. Sú aj takéto zápasy, keď vy hráte a súper načo siahne, to mu vyjde, proste keby sme hrali do rána, ten gól by sme aj tak nedali. Naopak, Trnave vyšlo všetko na čo siahli. Žial nikto z našich chlapcov nehral na svojej úrovni, hoci snahu, bojovnosť a nasadenie nemôžeme vytknúť nikomu. Ani sa nepamätám, kedy sme naposledy dali tolko tyčiek a nevyužili toľko možností na skórovanie, keď už sme prekonali brankára, tak sa tam z ničoho nič objavil niekto a zachraňoval...proste sme mali smolu. Vedeli sme, že Trnava bude tažký súper a to sa aj potvrdilo. Teraz sa však už sústredíme na ďalší domáci zápas, kde hostíme Púchov, doma budeme chcieť tento neúspech napraviť. Touto cestou pozývam našich fanúšikov na domáci zápas, budeme ich povzbudenie potrebovať, nakolko chceme znovu zabojovať o špičku tabuľky."

Najbližší zápas:
18. kolo, Futsal Team Levice - Forever mesto Púchov, 1.3.2013 o 19:30 hod.

Aktuálna tabuľka:
1. Forever Mesto Púchov 32
2. Futsal Team Levice 32
3. sTC Púchov 31
4. Futsal Club Nové Mesto nad Váhom 23
5. ŽFA Žirafa Žilina 21
6. FC Bulls Divus Trnava 21
7. MIBA Banská Bystrica 19
8. FSC Prievidza 16
9. Etna Dragons Podolie 12
10. Benfica GEMM Čadca 9
11. KSF Doxx Žilina 8

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre