05062024pon

V súboji o prvé miesto prehrali levickí futsalisti v Púchove

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PÚCHOV/LEVICE 6. januára 2013 - V 11. kole futsalovej Openligy cestovali v sobotu 5.1.2013 levickí futsalisti do Púchova na zápas s miestnym STC. Tento zápas bol šlágrom kola, keďže sa stretol líder tabuľky s druhým. Levice na zápas vycestovali bez vykartovaného Zoráda, chorého Janča, Šimonoviča, Vanyu a  odcestovaného Chmela.

V súboji o prvé miesto prehrali levickí futsalisti v Púchove

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Úvod bol opatrný, oba tímy sa oťukávali. Prvé šance mali Levice ale bez výraznejšej koncovky. Obe mužstvá nastúpili na zápas s rešpektom. Prvý gól padol po fatálnej chybe Levičanov, keď Švec odkopával loptu z vlastného bránkoviska a nešťastne ponúkol loptu domácemu Maníkovi a ten to napálil do voľnej brány Molnára. Odpoveď prišla skoro. Už po góle si Levice vypracovali sľubné príležistosti na strelenie vyrovnávajúceho gólu, ale koncovka nebola presná. Potom prišla levická gólova situácia, keď po perfektne zahranom rohovom kope vyšiel signál na Plevu, ktorý s nekompromisnou bombou do šibenice vyrovnal na 1:1. Žiaľ na tento gól Levice nedokázali nadviazať a odpútať sa od súpera. Domáci často fauloval a po 6 faule mohli Levičania kopať 10m kop. Exekútorom bol Švec a jeho parádna strela skončila na brvne brankára Cabaja. V 14 min. zápasu sa žiaľ po ďalšej chybe domácim podarilo ísť do vedenia. V závere polčasu sa už nič neudialo a tak polčas skončil s výsledkom 2:1.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Do druhého polčasu Levice vstúpili s cieľom otočiť zápas, žiaľ tento krok im nevyšiel, zlyhala koncovka. Domácim sa podarilo odskočiť o dva góly za krátky čas. Bola to škoda, pretože súper bol hrateľný, rešpekt z nich bol prehnaný, čo levickým futsalistom hlavne v úvode troška viazalo nohy. Dostali veľmi lacné góly, čo ich v závere mohlo mrzieť. Za stavu 5:1 pre domácich už museli zmeniť stratégiu a tak zvolili hru bez brankára. Tento ťah trénera Duhonya vyšiel na výbornú, keď sa za krátky čas podarilo skórovať až dvakrát a ďalšie veľmi sľubné šance zostali žiaľ nevyužité. Pri troche šťastia sa mohla zrodiť spravodlivejšia remíza, ale treba povedať, že súper vyhral zaslúžene za lepší výkon hlavne v druhom polčase. Domácim boli Levičania až do konca vyrovnaným súperom. Pre levických futsalistov bol tento zápas výbornou futsalovou školou, najmä pre menej skúsených hráčov.

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

STC Puchov- Futsal Team Levice 5:3 (2:1)

Strelci: Maník 2, Raňuša 2, Hrnčík-Rakica 2, Pleva
Zostavy:
STC PUCHOV: Cabaj, Minarech-Pagáč, Kozík, Raňuša(c), Maník, Kmošera, Gábor, Burtaj, Hrnčík, Sviečka, Majerík

Futsal Team Levice: Molnár (c), Bielik-Rakica, Budovec, Gabaš, Švec, Chudý, J.Mališ, M.Mališ, Pleva

Priebeh:

góly: 3 min. Maník 1:0, 13 min. Pleva 1:1, 14 min. Hrnčík 2:1
II.polčas: 26 min. Raňuša 3:1, 29.min. Raňuša 4:1, 33 min. Maník 5:1, 37 min. Rakica 5:2, 39 min. Rakica 5:3

Pozápasový rozhovor:

Zsolt Diószegi, manažér Futsal Team Levice: "Na zápas sme vycestovali obhájiť si prvenstvo v tabuľke. Aj napriek oklieštenej zostave sme chceli na horúcej pôde STC bodovať, verili sme si. V našom mužstve dostali príležitosť menej skusení hráči, ktorým ako sa ukázalo, ešte chýba dostatočná skúsenosť odohrať aj takéto tažké zápasy. Náš herný prejav hodnotím ako slušný, dovolím si tvrdiť, že aj napriek tomu, v akom zložení sme boli, dokázali sme hrať s domácimi vyrovnanú partiu. Zápas sme prehrali na začiatku druhého polčasu, keď sa nám nepodarilo streliť kontaktný gól z niekoľkých dobrých príležitostí za stavu 3:1 pre domácich. Žiaľ nás sklamala aj koncovka, vypracovali sme si sľubné šance. Museli sme otvoriť hru a naše chyby skusení hráči domácich trestali gólmi. V závere zápasu sa nám podarilo dramatizovať stretnutie, keď sme z hry bez brankára za krátky čas dokázali skórovať 2x a naše ďalšie sľubné príležitosti stroskotali na domácom brankárovi. V zápase mi chýbalo z našej strany viac odvahy a patričnej zdravej drzosti, ktorá nás charakterizovala doteraz. Z prehry si nerobíme ťažkú hlavu, potrebovali sme odohrať aj takéto stretnutie, vieme na čom musíme popracovať. Verím, že sa po návrate maródov znovu nakopneme na víťaznú vlnu. Domácim gratulujem k výhre, hral sa konečne veľmi pekný futsal, čo nás veľmi teší. Na odvetu sa tešíme."

Aktuálna tabuľka:

1. sTC Púchov 25
2. Futsal Team Levice 22
3. Forever Mesto Púchov 19
4. MIBA Banská Bystrica 15
5. ŽFA Žirafa Žilina 15
6. Futsal Club Nové Mesto nad Váhom 14
7. Etna Dragons Podolie 12
8. FC Bulls Divus Trnava 12
9. FSC Prievidza 10
10. KSF Doxx Žilina 7
11. Benfica GEMM Čadca 6

zdroj: Futsal Team Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre