05042024sob

Úspešný začiatok sezóny ŠK Atóm Levice na Hornoturčianskom aquatlone

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TURČIANSKE TEPLICE / LEVICE 27. apríla 2013 - ŠK Atóm Levice začal novú sezónu úspešne ako na domácej slovenskej pôde ale aj v zahraničí. V sobotu 20.4.2013 sa sezóna začala prvými pretekmi levických triatlonistov ŠK Atóm Levice III. ročníkom Hornoturčianskeho aquatlonu v Turčianskych Tepliciach.

Úspešný začiatok sezóny ŠK Atóm Levice na Hornoturčianskom aquatlone

Za krásneho jarného počasia sa na trať z levického klubu postavilo 16 pretekárov, ktorí boli kvalitne pripravení zimnou prípravou pod taktovkou úspešnej trénerky Mgr.Mariky Kuriačkove. Levickí pretekári získali na těchto pretekoch 9 umiestnení!

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Juniorky: 2. miesto - Katka Gunárová, 3. miesto - Barbarka Trnkusová
Dorastenci: 3. miesto - Mokrý Jakub
Dorastenky: 1. miesto - Miklóšová Ivonka,2. miesto - Meszárošová Ema
St. žiaci kraľovali: 1. miesto - Verbovský Matúš, 2. miesto - Macek Kamil, 3. miesto - Suchý Martin
Deti B: 3. miesto - Bátovský Borisko, ktorý je veľký talent levického klubu.

Z detí treba spomenúť aj účasť Karinky Jánošove, ktorá sa umiestnila na 7. mieste, Martinky Fiťkovej na 12. mieste,  Jakuba Toma na 10. mieste. Medzi veteránmi I. Obsadil v silnej konkurencii Slavomír Jánoš 6. miesto. V kategóri ženy mal levický klub zastúpenie  Jany Miklóšovej na 5. mieste a Mirky Jánošovej na 6. mieste. Mirka Jánošová si po prvý krát vyskúšala aquatlon spolu s Adamom Čardášom, ktorý skončil na 8. mieste, ktorý súťažil v kategórii dorastenci, čím sa levický oddiel rozrástol o ďalších nových členov. To svedčí o popularite tohto športu v Leviciach pod úspešným vedením Mgr. Kuriačkovej, ktorá vie nadchnúť a motivovať pre tento šport všetky vekové kategórie  od 5 po 50 ročných.

zdroj a fotografie: JM

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre