04272024sob

Levický kulturista Peter Medvecký získal bronz na Majstrovstvách Slovenska v kulturistike 2011! + fotografie a videorozhovor

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Levický kulturista Peter Medvecký získal bronz na Majstrovstvách Slovenska v kulturistike 2011!BRATISLAVA/LEVICE 30. apríla 2011 - Levický kulturista Peter Medvecký hneď na svojom prvom štarte na súťaži zaznamenal skvelý úspech - získal bronzovú medailu v kategórii do 65 kg. Tento úspech je o to krajší, že išlo o významnú udalosť celoslovenského meradla, a to samotné Majstrovstvá Slovenska v kulturistike, ktoré sa uskutočnili v sobotu 30. apríla v športovej hale na bratislavských Pasienkoch!

Bronzová medaila teda putuje do Levíc, aj keď Peter reprezentoval tím All Stars Šurany.

Ako nám sám povedal, tento úspech by pripísal tvrdému tréningu a zodpovedným prístupom k nemu. Do najbližšej budúcnosti sa chystá i na ďalšie súťaže a je odhodlaný získavať ďalšie víťazstvá.

 

Levický kulturista Peter Medvecký získal bronz na Majstrovstvách Slovenska v kulturistike 2011!

Portál Leviceonline.sk gratuluje Petrovi k tomuto vynikajúcemu umiestneniu a želá mu veľa úspechov v jeho ďalšom napredovaní v tomto športe.

Portál Leviceonline.sk bol pri tom a prináša Vám forografie z tohto podujatia, ako i videorozhovor s  Petrom Medveckým. Ďalšie fotografie nájdete v našej fotogalérii, alebo kliknite na tento link.

zdroj, foto a video: Mgr. Andrej Budai

 

 

 

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre