05032024pia

Levickí futsalisti už poznajú svojich súperov v osemfinále Slovenského pohára

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PÚCHOV/LEVICE 21. februára 2013 - Dnes sa v Púchove pred prvým prípravným zápasom Slovenskej reprezentácie vo futsale proti Srbsku losovali osemfinálové skupiny Slovenského pohára vo futsale. V koši nechýbali ani levickí futsalisti  Futsal Team-u Levice, ktorý sa ako víťazi pohára Západoregiónu nachádzali v ruhom koši z troch. V losovaní bolo nasadených 6 tímov, a to SLOV-MATIC FOFO Bratislava, ŠK Across Pinerola Bratislava, PKP Košice, RCS Košice, MFsK Nitra a MFK Tupperware Nové Zámky.

Levickí futsalisti už poznajú svojich súperov v osemfinále Slovenského pohára

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Z druhého a tretieho koša sa ťahali ďalšie extraligové mužstvá a tiež tie, ktoré vyhrali regionálne Final Four Slovenského pohára, a to FTVŠ UK Bratislava, Čekan Mekenroff 1897 Bratislava, Gurmáni Bratislava, Futsal Team Levice, ŽFA Žirafa Žilina a Union Poprad. V treťom koši sa nachádzali nasledovné tímy: ŠK Makroteam Žilina, FK Slovanet Prešov, AK 47 Bratislava, Saints Zlaté Moravce, Forever mesto Púchov a Oscar Sabinov.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Losovanie jednotlivých osemfinálových skupín prisúdilo Levičanom mužstvá PKP Košice a Slovanet Prešov, pričom hostiteľom tejto skupiny budú práve Levice. Turnaj sa bude hrať systémom každý s každým a do najlepšej "šestky" postúpi iba víťaz osemfinálovej skupiny, takže sa môžeme tešiť na poriadnu futsalovú nádielku.

Jednotlivé osemfinálové skupiny sa odohrajú v termíne 15., 16. a 17. 3.2013, pričom v Leviciach sa bude s najväčšou pravdepodobnosťou hrať 16.3.2013.

O presnom termíne konania našej osemfinálovej skupiny Vás budeme informovať.

Našim chalanom teda budeme držať palce, aby sa práve oni stali víťazom svojej osemfinálovej skupiny!

zdroj a fotografia: www.leviceonline.sk

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre