05022024štv

Levický futsal má trofej Slovenského pohára - Západoregiónu!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PEZINOK/LEVICE 10. februára 2013 - Dnes sa v pezinskej športovej hale uskutočnil FINAL FOUR Slovenského pohára - Západoregión vo futsale, v ktorej nechýbali ani levickí futsalisti z Futsal Team-u. Dnes boli na programe štyry stretnutia, v prvých dvoch sa rozhodlo o postupujúcich do finále a tímoch, ktoré budú hrať o 3. miesto. Levičania sa v prvom zápase stretli s Dynamom Trnava, ktorých porazili 2:0 a postúpili do finále, v ktorom sa stretli so Saints Zlaté Moravce. Levičania sa s týmto súperom stretli už v základnej skupine A, ktorého porazili hladko 7:1. Podobný scenár sa opakoval aj v dnešnom finálovom zápase a víťazstvom levických futsalistov 5:1 získal futsal v Leviciach prvú cennú trofej!

Levickí futsal má trofej Slovenského pohára - Západoregiónu!

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Zápasy o finále:

Giants Klub Trnava – Saints Zlaté Moravce 0:10
Futsal Team Levice – Dynamo Trnava 2:0 (1:0)

Finále:

Futsal team Levice - Saints Zlate Moravce 5:1 (3:0)

góly: Rakica 2, Gabaš, J. Mališ, M. Mališ

Zostava LV: Bielik, Molnár - Gabaš, Budovec, Rakica, J. Mališ, M. Mališ, Adami, Graus, Krenčan, Šimonovič

Zostava Saints ZM: Bošiak - Horvath, Kunský, Viglašský, Benuš, Žikavský, Solčanský, Kunský, Vnád, Vyšnyei

O 3. miesto:

Giants Klub Trnava - Dynamo Trnava 2:8


Futsal Team-u Levice portál Leviceonline.sk gratuluje!

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

1. zápas: Futsal Team Levice - Dynamo Trnava 2:0 (1:0)

góly: Guldan (vlastný), Rakica
Zostava LV: Bielik, Molnár - Gabaš, Budovec, Rakica, J. Mališ, M. Mališ, Adami, Graus, Krenčan, Šimonovič
Zostava TT: Friedrich - Fandel, R. Doležaj, L. Doležaj, Mrva, Guldan, Ivanovič, Sekera, Janiga, Hrnka, Hanis

Zorád kvôli zraneniu členka nemohol zasiahnuť do bojov, podobne Molnár, ktorého trápi zranenie kolena.


Hlasy trénerov:
Zsolt Dioszegy - Futsal Team Levice (manažér)
Levice – Dynamo Trnava
"Zápas nebol z našej strany ideálny, hlavne na premieňanie vyložených šancí. Preto bol dlho výsledok tesný a museli sme si dávať pozor aj na zadne vrátka. Super sa dostal do nejakých šancí ale mladý Bielik nás podržal. Nebyť našich pozahadzovaných šancí mohli sme vyhrať výraznejším rozdielom."
Levice - Zlaté Moravce:
"Finále bolo z našej strany lepšie, dali sme rýchle góly, čo nás uľludnilo a mohli sme si vyskúšať viacero nacvičených kombinácii. Opäť sme sa nevyhli "zahadzovaniu tutoviek" hlavne v druhom polčase, keď už koncentrácia chalanov mierne poklesla. Tešia šance a góly, ktoré padli z nacvičených herných situácii. Myslím si, že sme zaslúžene vyhrali, húževnatého súpera sme predčili futsalovou kvalitou."

Miroslav Jurík – Saints Zlaté Moravce (tréner)
"Od začiatku sme vedeli, že Levice sú jasným favoritom a tomu sme podriadili aj našu taktiku. Vychádzať zo zabezpečenej defenzívy a v prípade, že sa naskytne možnosť na protiútok, využiť ho. Táto taktika nám zo začiatku vychádzala a hlavne v úvode sme sa mohli ujať vedenia, keď náš kapitán z blízka trafil žrď. Levice však odpovedali gólom. My sme mali ešte dve čisté šance, tie sme žiaľ nevyužili a súper od tohto momentu chytil opraty zápasu pevne do svojich rúk. Jasne dominoval, čoho výsledkom boli ďalšie 4 góly v našej sieti. Nám sa v závere podarila už len kozmetická úprava výsledku. Avšak cieľ, s ktorým sme do Pezinka išli, sme splnili a preto u nás vládne spokojnosť. Súperovi gratulujeme."

Marek Fandel – Dynamo Trnava (tréner)
"Pohár sme hrali po takmer štvorročnej odmlke. Brali sme to ako skvelú skúsenosť, ktorá nám môže pridať na sebavedomí v ďalších bojoch našej OL. Chceli sme postúpiť z Final Four a s posilami ako Guldan, či Mrva sme si trúfali oprávnene. Žiaľ spackaný zápas proti Giants v základnej skupine, nám cestu zahatal. Zohrali sme však dva kvalitné duely proti druholigistovi z Nového Mesta a proti lídrovi druhej ligy, Leviciam. Ešte raz vravím škoda, lebo turnaj sme mali rozohraný výborne a proti Zlatým Moravciam by naša šanca na postup zo skupiny bola určite reálnejšia ako proti skvelému teamu z Levíc. S našou hrou som bol zväčša spokojný, rezervy máme hlavne v zakončení a v prechode do útočnej fázy hry. Ak by sa naskytla o rok možnosť štartovať v SP určite ju využijeme..."

Kováč Juraj – Giants Klub Trnava (as. trénera)
"Bohužiaľ nie je moc čo hodnotiť, to čo nás zdobilo v základnej skupine v Novom Meste nad Váhom sme nechali v kabíne, srdiečko a bojovnosť."


s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre