05022024štv

Kto sa stane kráľom na Troch kráľov?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Zimerman, Semerád, Greguška, Svoboda, alebo niekto iný?

ŽARNOVICA 14. decembra 2012 - 10. jubilejný ročník sľubuje fantastické súboje nielen v "dvojkolkách", ale aj v Divízii 4x4. Na štarte totiž uvidíme niekoľko násobného víťaza Autoslide a aktuálne kráľa Autoslide J. Zimermana, ale určite to nebude mať ľahké v podobe hlavne J. Semeráda (foto), čo je určite veľká osobnosť československej rally. Samozrejme ani M. Svoboda, ktorý na poslednom ročníku obsadil druhé miesto, nebude chcieť dať svoju kožu zadarmo.

Kto sa stane kráľom na Troch kráľov?

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Ďalším do tohto rébusu je pravidelný účastník ME v autocrosse Ľ. Greguška. Ten má za sebou opäť úspešnú sezónu, v ktorej obsadil v európskom šampionáte krásne 7. miesto. Už táto štvorica sľubuje výborné súboje a srdcový výkon môžeme očakávať aj od ďalšieho víťaza Autoslide Maďara Zoltána Simona. Ak sa ešte podarí dostať na štart Jožkovi Bérešovi, tak opäť ako minulý rok bude vôbec boj o finále veľmi veľmi dramatický.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 


Veď do posledného finále sa nepodarilo prebojovať ani víťazovi ročníka 2011 M. Pospíchalovi, pred bránami finále zostali aj J. Béreš a M. Semerád. Tento rok to môže byť všetko úplne inak. O tom kto sa stane kráľom Autoslide 2013 sa dozvieme na Troch kráľov 6. januára. Takže ak vieš už teraz, že v Žarnovici chýbať nebudeš, kúp si zvýhodnené vstupenky na Ticketportále, alebo urob radosť svojmu blízkemu a daruj mu vstupenku počas blížiacich sa Vianoc.

Viac na www.autoslide.sk

zdroj a fotografia: AUTOslide

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre