05032024pia

Ivana Kuriačková získala titul Majsterky sveta v akvatlone!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

AUCKLAND / LEVICE 18. októbra 2012 - Z opačnej strany zemegule z Nového Zélandu prišli fantastické správy! Reprezentantka Levíc a Slovenska Ivana Kuriačková získala titul Majsterky sveta v akvatlone v kategórii juniorky!

Medzi elitnými ženami dobehla na druhom mieste za domácou pretekárkou Niki Samuels. Vzdialenosti akvatlonu boli 1 km plávanie v mori, kde boli veľké vlny a mimoriadne slaná voda. Bežalo sa po nábreží mora 5 km. Slovensko sa stalo najúspešnejšou krajinou, naša hymna zaznela dva krát.

Ivana Kuriačková získala titul Majsterky sveta v akvatlone!

"Posielame pozdrav Levičanom z opačnej strany zemegule, z Nového Zélandu z mesta Auckland," odkazujú našim čitateľom pretekárka Ivana a trénerka  Marika Kuriačková.

Titul Majstra sveta obhájil aj náš olympionik Bratislavčan Richard Varga. V nedeľu sa obaja predstavia na pretekoch v triatlone. Cyklistická trasa vedie centrom Aucklandu a je veľmi kopcovitá a technická. Jazdí sa tu na ľavej strane. Počasie je rôznorodé, slnko, dážď a silný vietor.

Ivana Kuriačková získala titul Majsterky sveta v akvatlone!

Portál Leviceonline.sk gratuluje našim skvelým levickým reprezentantkám k fantastickému úspechu!

Prečítajte si aj správu o ich príchode na Nový Zéland "Triatlonistky Ivana Kuriačková s matkou a trénerkou Marikou naberajú skúsenosti na Novom Zélande".

zdroj a fotografia: Mgr. Mária Kuriačková

leviceonline na facebooku

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre