05032024pia

Futsalistom sa v poslednom čase nedarí, prehrali aj v Žiline

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Futsalistom sa v poslednom čase nedarí, prehrali aj v ŽilineŽILINA / LEVICE 24. marca 2013 - Levickým futsalistom sa v poslednom čase veľmi nedarí, veď posledné dva zápasy prehrali a v piatok 22.3.2013 cestovali do Žiliny na ďalší ťažký zápas proti miestnej ŽFA Žirafe. Bol to vyrovnaný zápas, no Levičania ho napokon nezvládli a svoju sériu prehier natiahli na nelichotivé tri po sebe, čím padli až na 3. miesto v tabuľke.

ŽFA Žirafa Žilina - Futsal Team Levice 4:2 (2:1)

Góly za Levice: J. Mališ 2
ŽK: Zorád
ČK: Jančo

Pozápasový rozhovor:
"Vo vyrovnanom zápase sme opäť ťahali za kratší koniec...Zápas sme začali veľmi dobre a zásluhou J. Mališa sme išli do vedenia v 4 min. Pokračovali sme v dobrej hre, ale po jednom z brejkov 3 na 2 domáci vyrovnali - 1:1. Veľký šok prišiel v 13 min. keď nepochopiľne a na počudovanie všetkých ľudí v hale, vylúčil rozhodca Jána Janča po všednom faule, za ktorý mal vidieť max. žltú kartu. Nasledovala presilovka domácich, v ktorej sme dobre bránili a taktiež nás držal nad vodou navrátilec v našej bráne kapitán Peťo Molnár. Keď to už vyzeralo, že ustojíme presilovku, nasledoval priamy kop zo vzdialenosti 7 metrov. Domáci hráč vymietol šibenicu našej svätyne najlepšie, ako sa len dalo - 2:1. Tento moment nás vyviedol z miery, boli sme nervózni, hra bola často prerušená kvôli množstvu faulov na oboch stranách. Zvyšok polčasu sa niesol v tomto duchu.

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Druhý polčas sme opäť začali veľmi dobre, keď sme hneď v 1. minúte vyrovnali opäť zásluhou J. Mališa, ktorý podal dobrý výkon. Fauly a nervozita sa ale z hry nevytratili, mužstvá zbierali fauly a karty. Domáci mali dobrý úsek hry, keď zatlačili našu druhú formáciu. Po zahratom aute napriahol z popri čiary domáci kapitán a nechytateľnou bombou k vzdialenejšej poslal Žilinu do vedenia - 3:2. Následne na to bol po 2 žk. vylúčený domáci hráč. V našej presilovke sme búšili do žilinskej oslabenej obrany, nastrelili sme brvno, zahodili zo 4-5 dobrých šancí. Veľkú zásluhu na tom mal aj domáci brankár Mičuda, reprezentant SR 21. Po nevyužitej presilovke sme začali hrať power-play. Aj z tej sa nám podarilo vypracovať zopár dobrých príležitostí, no opäť ostali nevyužité. Na záver 50 sekúnd pred koncom stratil Gabaš loptu po nedorozumení so spoluhráčom a domáci uzavrel skóre zápasu do prázdnej brány na 4:2."

Aktuálna tabuľka:
1. Forever Mesto Púchov 38
2. sTC Púchov 37
3. Futsal Team Levice 32
4. Futsal Club Nové Mesto nad Váhom 29
5. ŽFA Žirafa Žilina 27
6. MIBA Banská Bystrica 25
7. FC Bulls Divus Trnava 21
8. FSC Prievidza 16
9. Benfica GEMM Čadca 12
10. Etna Dragons Podolie 12
11. KSF Doxx Žilina 11

Pozývame Vás na najbližší zápas:
20. kolo Openliga, Futsal Team Levice - Futsal club Nové Mesto nad Váhom, 29.3.2013 o 19:30 hod., športová hala Levice

Príďte povzbudiť levický tím...

zdroj a fotografia: www.leviceonline.sk, Futsal Team Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre