05042024sob

Futsalisti zvíťazili aj nad silnými Žilinčanmi + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. decembra 2012 - 8. kolo futsalovej Openligy prinieslo zaujímavý zápas v posledný novembrový deň medzi domácimi Futsal Team Levice a ŽFA Žirafa Žilina. Domáci, ktorí sú aj lídrami tabuľky, v prvom polčase dominovali a žilinčanom nadelili 5 gólov. Tí sa však nepoložili a v druhom dejstve zápasu skoro do levickej športovej haly priniesli drámu, no napokon si Levičania udržali svoj náskok a zvíťazili o 3 góly 8:5.

FUTSAL TEAM LEVICE-ŽFA ŽIRAFA ŽILINA 8:5 (5:1)

Futsalisti zvíťazili aj nad silnými Žilinčanmi + fotografie

Karta Levičana už viac ako 90 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Góly:Chmelo 4, Rakica 2, Pleva, Šimonovič

Pozápasové rozhovory:

Hráč ŽFA Žirafa Žilina: "Do Levíc sme prišli zahrať dobrý futsal. Chceli sme hrať ofenzívne celý zápas. Myslím, že sa nám to podarilo, že bol zaujímavý zápas pre divákov. Dnešný zápas mal veľmi dobrý priebeh, škoda prvého polčasu, nepremieňali sme šance, mohlo to byť zaujímavejšie. Levice vedeli, čo hrajú a kľudne kontrolovali náskok, ktorý mali, ohrození neboli."

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Zsolt Diószegi: "Odohrali sme veľmi náročné stretnutie. Podarilo sa nám ísť rýchlo do vedenia, ale žiaľ z našej strany bola taká rozpačitá hra. Bolo to z našej strany nezorganizované, hektické, neviem či to bolo tým, že sa chalani uspokojili tým, že išli rýchlo do vedenia, že by to v hlavách vypustili. Sám som prekvapený, ale našťastie v tej fáze, keď súper hral, sme ich trestali gólmi, že sme si vedeli vybojovať dostatočný náskok.
Chyby sa vyskytovali v celej hre. Oni nás vysoko napádali, hrali na nás pressing, dalo sa vidieť, že sa na systém našej hry pripravili dobre. Snažili sa nás prerušovať, nám viazla rozohrávka. Tréner hostí sa snažil napraviť ich hru, keď si vybral time out. Zdalo sa, že signály chalani dotiahli do konca. Chcenie nemožno nikomu poprieť, pred vlastným publikom chceli mnohí vyhrať.

Futsalisti zvíťazili aj nad silnými Žilinčanmi + fotografie
celkovo zatiaľ vládne spokojnosť s našim účinkovaním v Openlige. Určite príde čas a podľa mňa sa to aj blíži, keď nás môže niekto buď nečakane poraziť, alebo sa sami hlúpymi chybami pripravíme o výhru. Podľa mňa máme herne na každého súpera, ale v súťaži okrem fyzickej prípravy bude rozhodovať silná psychika a silná hlava. Táto súťaž je vyrovnaná, rozhodujú fakt okamihy, aké boli aj v tomto zápase, keď sme v druhom polčase  nehrali dobre a súpera sme dotiahli sami na seba.
Kalkulovali sme s tým, že skúsenosti, ktoré hráči v našom mužstve majú, nám môžu byť vyhovujúce z extraligy. Na nich môžeme stavať hru mladších, aby dokázali svoju výkonnosť vyzdvihnúť, spraviť jeden celý tím, dve úderné formácie. Myslím si, že v tomto smere stále napredujeme. Chlapci sa to učia hrať, je to taká dlhšia cesta, nakoľko signály sa musia nacvičovať dlho a každý zápas je len prax."

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Najbližší zápas:
9. kolo, Nové Mesto nad Váhom - Futsal Team Levice, 7.12.2012

Zo zápasu sme pripravili fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre