05062024pon

Futsalisti potvrdili úlohu lídra, v Podolí výhra o 3 góly, Krenčanov debut

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM/LEVICE 3. februára 2013 - V majstrovskom zápase 14. kola Openligy cestovali levickí futsalisti do Nového Mesta nad Váhom, kde išli potvrdiť svoju úlohu lídra tabuľky a favorita zápasu proti hráčom ETNA Dragons Podolie. V miestnej športovej hale sa im to aj podarilo a gólmi Adámiho, Budoveca, Šveca a Zoráda zdolali domácich "Drakov" 4:1 a upevnili si tak pozíciu lídra Openligy. V dnešnom zápase za Levičanov debutovo nastúpil nový hráč Marko Krenčan, ktorému zápas vyšiel na jednotku!

ETNA Dragons Podolie - Futsal team Levice 1:4 (0:2)

Futsalisti potvrdili úlohu lídra, v Podolí výhra o 3 góly

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Zostava Etna: Trebatický-Bobocký, Halás, Tuka Ján, Lopušan, Guriš(C), Tuka Jozef, Pyšný, Trebatický Martin, Trebatický Matej
Zostava Lv: Molnár(C), Bielik-Zorád, Šimonovič, Krenčan, Mališ J,Budovec, Rakica, Adami, Mališ, M,Švec, Gabaš
góly: 40´ Bobocký, 3´Adami, 9´Budovec, 32´Švec, 37´Zorád

ž.k: Pyšný-Zorád
rozhodovali: Augustovič, Cvengroš
počet divákov: 120

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

 

Levičania vycestovali tentokrát na horúcu pôdu k "drakom" z Podolia. Zápas od začiatku dostali pod kontrolu a domácich vlastne nepustili k ničomu. Draci sa pokúšali dostať sa do tempa, ale výborne organizovaná obrana na čele so spoľahlivým Molnárom v bráne fungovala na jednotku. Herný prejav bol diametrálne odlišný ako v posledných zápasoch, Levičania hrali po dlhšej dobe ako jeden tím. Vypracovali sme si výborné príležitosti a tie sme aj využili. Príjemne prekvapila formácia "nováčikov" v levickom drese, keď sa prakticky z prvého signálu z hry dostal do streleckej pozície Adami, ktorého bombu domáci gólman Trebatický dokázal iba tečovať do vlastnej brány. Gól Levičanov nesmierne povzbudil a o pár minút neskôr Budovec vytiahol parádny volej, keď mu z autu lobom ideálne nahral Gabaš a už bolo 0:2! Za zmienku stojí, že domácich sme k priamej strele pustili len päť krát, tie však Molnár bezpečne kryl. Do druhého polčasu vybehli domáci s odhodlaním, niečo so zápasom urobiť. Úvod druhého polčasu patril domácim, ale ich snaha o kontaktný gól nepriniesla. V tejto fáze svoje mužstvo podržal viac krát po sebe výborný Molnár. Levicanov nakopla obrovská šanca J.Mališa, keď jeho strela trafila obe tyče. Hru levičanov výborne dirigoval skúseny Gabaš, ktorý hral s veľkou chuťou. V 32.min z rohového kopu zvyšoval na 0:3 Švec, keď ho s presnou prihrávkou našiel Gabaš. Domáci si za tohto stavu vyžiadali time-out a skúsili tento stav zmeniť s hrou bez brankára, lenže obrana "levov" fungovala na výbornú, domácim na Molnára nedovolili ani raz vystreliť. Zorád pri jednej situácií získal loptu, ale jeho odkop trafil "iba" tyčku domácej brány, no o pár minút si tento kúsok zopakoval a na svetelnej tabuli bolo 0:4! Vyzeralo to tak, že sa už stav nezmení a brankár Molnár si pripíše čisté konto, ale túto radosť mu prekazili mladší spoluhráči, keď v poslednej minútke pri prechode do útoku stratili loptu a Bobocký tak upravil na konečných 1:4. Domáci podali dobrý výkon, hrali hru na pivota, čo nám v určitých periódach zápasu robilo starosti, ale s bojovnosťou to spoločne eliminovali.

 

Futsal Team Levice venuje toto víťazstvo Leuške a Samkovi, ktorí sa narodili len pár dní pred našim zápasom! Prajeme im aj touto cestou hlavne veľa zdravia a šťastia v živote!

 

Povedali po zápase:

Pavol Gabaš: "Podľa môjho názoru sme odohrali náročný zápas. Jednak kvalita našej hry nebola ideálna a za ďalšie, súper kládol odpor a cítil šancu na zvrat, pretože bol dlho stav 2:0 v náš prospech. Hrali jednoducho na pivota, čo nám v určitých situáciach robilo problémy. Nám z hry nevychádzali nacvičené signály a preto to bolo často o improvizácii. Teší ma, že aj keď nám hra nešla podľa predstáv, dokázali sme sa ako kolektív zomknúť a kvalitu nahradiť bojovnosťou. Hlavne tento faktor a dobre chytajúci Peťo Molnár v bráne boli dnes podľa mňa dôvody, prečo berieme domov 3 body.
Ešte by som pochválil menej skúsených chalanov z druhej štvorky a novica Marka Krenčana za odhodlanie a nasadenie aj v tréningovom procese, aj v dnešnom zápase."

Matúš Budovec, strelec druhého gólu: Myslím si, že nám hra súpera vyhovovala, pretože bola ľahko čitateľná. Podržal nás brankár Molnár. Toto víťazstvo považujem za dôležité z hľadiska ďalších bojov.

Ján Adami, autor úvodného gólu: Toto víťazstvo je pre nás veľmi cenné. Ja osobne verím, že aj v ďaľších zápasoch podáme takýto kolektívny výkon a do haly prilákame divákov. Z premiérového gólu v lige mám veľkú radosť.

Marko Krenčan, premiérový zápas za Futsal Team Levice: Zo zápasu a z kolektívu mám dobrý pocit, hralo sa mi dobre. Som rád, že sme dokázali vyhrať a veľmi sa ťeším na ďalšie zápasy.

Marko Krenčan, nová posila Futsal Team Levice

Marko Krenčan, nová posila Futsal Team-u Levice.

Aktuálna tabuľka:
1. Futsal Team Levice 26
2. sTC Púchov 25
3. Forever Mesto Púchov 23
4. ŽFA Žirafa Žilina 18
5. Futsal Club Nové Mesto nad Váhom 17
6. MIBA Banská Bystrica 16
7. FSC Prievidza 16
8. FC Bulls Divus Trnava 15
9. Etna Dragons Podolie 12
10. KSF Doxx Žilina 8
11. Benfica GEMM Čadca 6

zdroj a fotografia: www.leviceonline.sk, Facebook Futsal Team Levice

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre