04202024sob

Futsalisti Levíc zdolali banskobystričanov + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 21. decembra 2012 - Levickí futsalisti privítali v 10. kole fustalovej Openligy hráčov MIBA Banská Bystrica, ktorí do Levíc prišli bodovať. Ešte po polčase viedli domáci iba jedno-gólovým rozdielom, no v druhom Levičania uchopili hru pevne do svojich rúk a pohodlne nad svojim súperom zvíťazili. Hostia dokázali pre nich nepriaznivý výsledok skorigovať ešte v poslednej sekunde, keď ich kapitán vsietil gól do prázdnej bránky domácich.

FUTSAL TEAM LEVICE - MIBA BANSKÁ BYSTRICA 5:3 (2:1)

Futsalisti Levíc zdolali banskobystričanov + fotografie a rozhovory

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Pozápasové rozhovory:

Egon Zorád, Futsal Team Levice: "Na zápas som nastúpil, aj keď som v bruchu stále cítil miernu bolesť zo žlčníkového záchvatu, ktorý sa mi prihodil dnes v noci. Dnes sme hrali posledný zápas sezóny v roku 2012, koniec sveta sa chvála bohu nekonal. Prišiel ťažký súper, ktorý vyhrával posledné zápasy a hráva veľmi pekný futsal. Dnes sme ich zatlačili a myslím si, že hrali na nakopávané lopty. V prvom polčase to bolo chudobné na góly, od súpera sme sa nevedeli odpútať. V druhom polčase sa to "vrece" už roztrhlo, dali sme tretí a štvrtý gól. Tým pádom sme rozhodli zápas. Zahrali sme si aj power play s vyskúšali sme si ešte nejaké veci. Chcel by som poďakovať všetkým chlapcom, že podali dobrý výkon a že sme vyhrali. Taktiež by som chcel poďakovať divákom, že nás prišli povzbudiť. Snáď sa nám bude dariť stále viac a viac.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Náš posledný zápas vonku v Novom Meste nad Váhom by som charakterizoval ako veľmi špecifický. Myslím si, že viacerým našim chalanom nevyhovovala taká fyzická hra, ktorá bola na hrane. To nás poznačilo, aj keď sme vyhrávali. Dali sme góly z nacvičených signálov, podali sme taký svoj štandard, no to prostredie nás vyviedlo z miery, hlavne nás starších. Mladší keď videli, že sa nám nedarí, začalo sa to prelínať aj do ich štvorky. Tam sme potom prepadli na plnej čiare a domáci zaslúžene vyhrali. Myslím si, že sme si z toho zobrali ponaučenie. Nedá sa stále len vyhrávať. Aj doma sa na nás bude chcieť každý vytiahnuť, pretože sme líder súťaže, takže to bude ťažké. Pevne však verím, že súťaž dobojujeme."

Futsalisti Levíc zdolali banskobystričanov + fotografie a rozhovory

Martin Mailing, MIBA Banská Bystrica: "Do Levíc sme prišli potvrdiť naše posledné kvalitné výsledky, snažili sme sa vychádzať zo zabezpečenej obrany. To sa nám celkom darilo, vyrážali sme do protiútokov. Prvý polčas sme to aj dodržiavali, žiaľ po smolných góloch v prvom polčase sme prehrávali 1:2. Naše šance sme následne nevyužili. V druhom polčase sa obraz hry trocha zmenil, začali sme sa viac vysúvať, no dostali sme dva góly zo štandardných situácii na 1:4. Následne sme sa posledných 10 minút snažili súpera pritlačiť, no z našich šancí sme opäť nedali gól. Dovolím si tvrdiť, že vo vyrovnanom zápase vyhral tím, ktorý premenil šance. Do Levíc sme prišli aspoň bodovať, domácim sme chceli uchmatnúť aspoň jeden bod. Nebyť zranení našich dvoch hráčov v priebehu stretnutia, možno by sa nám to podarilo. Z výsledku sme sklamaní. Levičania mali dobre organizovanú hru, najmä signály, z rohových kopov sa veľmi ťažko bránili, z čoho sme dostali aj góly. Inak si však myslím, že sme ich celkom dokázali brániť a vedeli sme vyrážať do našich protiútokov."

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre