05022024štv

Futsal Team Levice zdolal doma aj Prievidzu + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. februára 2013 - Čerstvý držiteľ Slovenského pohára - Západoregión - domáci Futsal Team Levice hostil v piatok 15.2.2013 futsalistov FSC Prievidza v 15.kole Openligy. Na zápas sa Levičani poctivo pripravovali a nechceli nechať nič na náhodu. Žiaľ na tento zápas nemohol nastúpiť kapitán Molnár, ktorého zranenie kolena je vážnejsie ako sa predpokladalo a tak úlohu "vodcu" dokonale vzal do svojich rúk skúsený Gabaš.

Futsal Team Levice - FSC Prievidza 8:4 (3:1)

Futsal Team Levice zdolal doma aj Prievidzu + fotografie

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

 

góly: 7´a 18´Švec, 12´ a 32´Zorád, 21´Rakica, 26´ Budovec, 34´ Adami, 38´ Pleva - 10´ Krenčan (vlastný po strele Mokrého), 27´ Mokrý, 39´a 40´ Sobota

 

ž.k.:  40´ Zorád - 29. Sobota, 33´ Mihalička
počet divákov: 350
rozhodovali: Ágg - Szkokan

 

Zostava Levice: Guťan, Bielik-Krenčan, Pleva, Budovec, Gabaš (C), Rakica, Zorád, Graus, Švec, Adami, Jančo
tréner:J.Duhony

 

Prievidza: Trnka, Gendiar-Drozd, Svitek, Madarász, Kolodžej, Rybár (C), Mihalička, Mokrý, Sobota
tréner:M.Janek

Kapitán Gabaš zavelil, mužstvo hralo!

Zápas bol od úvodu v réžií domácich futsalistov, ktorí sa postupne dostávali do šancí. V 7´ sa po Budovcovej prihrávke dostal k strele Švec a s nechytateľnou strelou otvoril skóre zápasu. V 10. min pohrozili aj hostia, ale Guťan bol proti. V ďalšej minúte po strele Mokrého loptu nešťastne tečoval domáci Krenčan a bolo vyrovnané. Tento gól Levičanov nepoložil, práve naopak, už v ďalšej minúte po peknej prihrávke Rakicu zakončoval presne Zorád a upravil stav na 2:1. Prievidza sa snažila ohrozovať z protiútokov, ale obrana s výborným Guťanom v bráne bola proti. V 18´ minúte bombardér Švec už po Grausovej nahrávke zvyšoval na 3:1. Do konca polčasu sa už stav nezmenil.

Úvod 2. polčasu začali lepšie Levičania, keď v 21. minúte po prihrávke kapitána Gabaša skóroval Rakica a bolo 4:1. Za tohoto stavu Levice poľavili, Prievidza bola aktívnejšia, často ohrozovali Guťanovu bránu, ktorý musel neraz preukázať svoje brankárske umenie. Prievidza mala blízko kontaktného gólu, ale obrancovia Pleva aj Gabaš boli proti, keď zastúpili brankára na gólovej čiare. V ďalšej fáze nastrelil Budovec tyčku, ale v 26. minúte si to vynahradil, keď vyšiel signál "špekulant" a po Gabašovej prihrávke strelil piaty gól svojho mužstva. V 27. minúte hostia znížili, keď presne trafil mladý Mokrý, ktorý tak isto ako Bielik dostal pozvánku na zraz do U19. V 32. minúte Zorád po Gabašovej prihrávke zvyšoval na 6:2, o päť minút neskôr sa zapísal do streleckej listiny aj Adami a upravil na 7:2. Domáci tréner dal šancu aj mladému Bielikovi, ktorý v bránke vystriedal spoľahlivého Guťana a hneď sa uviedol úspešným zákrokom. Po šiestom faule hostí Levice mohli kopať 10m kop z miesta priestupku, tak sa za loptu postavil Pleva, prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a už bolo 8:2. V závere zápasu sa dostali k 10-tke aj hostia. Sobota s tvrdou strelou prekonal zle postaveného Bielika, ktorý v úplnom závere zápasu ešte raz inkasoval od toho istého hráča a tak sa zápas skončil s výsledkom 8:4.

 

Aktuálna tabuľka:

1. Futsal Team Levice 29
2. sTC Púchov 28
3. Forever Mesto Púchov 26
4. Futsal Club Nové Mesto nad Váhom 20
5. MIBA Banská Bystrica 19
6. ŽFA Žirafa Žilina 18
7. FC Bulls Divus Trnava 18
8. FSC Prievidza 16
9. Etna Dragons Podolie 12
10. KSF Doxx Žilina 8
11. Benfica GEMM Čadca 6

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre