04242024str

Levickí futsalisti najdôležitejší zápas sezóny nezvládli, čaká sa na rozuzlenie + fotografie a výsledky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 3. marca 2014 - Posledné 18. kolo futsalovej Keno Klub extraligy prinieslo v piatok 28.2.2014 do levickej Športovej haly mimoriadne zaujímavý zápas, keď domáci Futsal Team Levice privítal mužstvo na 2. priečke tabuľky Across Pinerola Bratislava. Hostia, v kádri ktorom nastupuje už niekoľko zápasov ex-levický hráč Ján Jančo ml., nemali čo stratiť, keďže by sa ich umiestnenie v tabuľke v prípade prehry aj výhry nezmenilo, no domácim išlo o veľa.

Levickí futsalisti najdôležitejší zápas sezóny nezvládli, čaká sa na rozuzlenie + fotografie a výsledky

Tí museli zvíťaziť, aby si zaistili 3. priečku a tým pádom súboj v play-off so štvrtým tímom tabuľky. Zápas do polčasu vyzeral veľmi vyrovnane, keď v polovici zápasu bol stav 3:3. No akoby na domácich zaľahla ťarcha dôležitosti tohto zápasu a začali robiť chyby, z ktorých pramenili góly hostí. Uragán Bratislavčanov nedokázali v druhom polčase utíšiť a tak sa pre Levičanov tento zápas neskončil dobre.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  


Všetky piatkové zápasy mohli rozlúštiť tajničku ohľadom účasti šestice v play off a štvorice pre záchranárske boje. Už pre týmto zápasom sme poznali dvoch semifinalistov (Slov-matic, Pinerola), isté sú prvé a posledné tri miesta, no na 4. až 7. mieste ešte môžu nastať posuny. S určitosťou však vieme, že aj levické mužstvo zažije tento týždeň posun, s najväčšou pravdepodobnosťou dole, keďže o 3. priečku Levičania touto prehrou prišli - Nové Zámky doma zvíťazili nad Čekanom Mekenroff Bratislava, no tímy FK Slovanet Prešov a FTVŠ UK Bratislava, ktoré sú na piatej, resp. šiestej priečke, ešte môžu Levice preskočiť v prípade ich výhier. Jedine v prípade, žeby obe mužstvá remizovali, Leviciam by zostala štvrtá priečka. Nechajme sa teda prekvapiť tohtotýždňovými výsledkami.

Futsal Team Levice - Across Pinerola Bratislava 3:7 (3:3)

Góly LV: Birdáč, Adami, J. Mališ
Zostava: Bielik, (Molnár(K))- Budovec, Zorád, Birdáč, Adami- Graus, Rakica, J. Mališ, M. Mališ

Levickí futsalisti najdôležitejší zápas sezóny nezvládli, čaká sa na rozuzlenie + fotografie a výsledky

Pozápasové rozhovory:
Jozef Duhony, tréner Futsal Team Levice: "S výsledkom sme samozrejme nespokojní, ako vždy, keď sa prehrá. Objektívne však musím uznať, že súper bol naozaj kvalitný. Technicky vybavení hráči boli pohybliví, my sme na to v niektorých situáciách nevedeli zareagovať a dostali sme góly, ktorým sme sa chceli vyhnúť. Zápas mal svoju váhu, svoju dôležitosť. Do play-off sa však s najväčšou pravdepodovnosťou dostaneme a keď sa už budú hrať vyraďovacie zápasy, budeme musieť omnoho lepšie brániť a pracovať s loptou. To bude hlavným kľúčom v týchto zápasoch. Tam už pôjde o srdce, o nasadenie, aby sme vedeli preukázať nielen kvalitu, ale aj ochotu. V prvom rade však musíme zapracovať na obranných činnostiach. Do play-off by som si prial súpera, cez ktorého postúpime. Je ťažké teraz povedať konkrétny klub, pretože družstvá okolo tretieho, štvrtého, piateho, či šiesteho miesta sú vyrovnané. Takže ako som povedal, zaváži nasadenie, bojovnosť a kto urobí viac pre postup."

Ján Jančo ml., hráč Across Pinerola Bratislava: "Do Levíc sme prišli pre body, sme spokojní, aj napriek tomu, že som hral na domácej palubovke. Teší nás výhra. Z dnešného zápasu som mal zmiešané pocity, keďže som hral proti môjmu ex-klubu. Veď ešte pred piatimi zápasmi som hral za Levice. Teraz však obliekam dres Pineroly a tak poslúcham pokyny môjho mužstva. Dnes sme chceli vyhrať, čo sa nám podarilo. Troška ma to však aj mrzí, pretože Levice teraz budú mať pred play-off horšie umiestnenie. Pred zápasom sme mali len normálny tréning, dnes dostali možnosť zahrať si viacerí chalani z kádra. Prvý polčas sme hrali na tri štvorky, čo sa neosvedčilo, pretože sme podľa mňa neboli dobre v tempe. V druhom polčase to tréner obmenil, padli aj nejaké góly, aj keď ten piaty gól bol dosť diskutabilný, nemusel ho rozhodca uznať. V Pinerole som veľmi spokojný, skončili sme na 2. mieste. Máme dobré tréningy, ja som veľmi rád tohto kroku v mojej kariére. Budeme čakať na súpera, koho v play-off dostaneme, možno to budú Levice. Našim cieľom je, dostať sa do finále. Predpokladám, že tam dostaneme Slov-Matic, čo bude troška náročnejšie, uvidíme."

Aktuálna tabuľka:
1. Slov-Matic FOFO     18     17     1     0     166:36 52
2. Across Pinerola     17     11     3     3     81:40 36
3. MFK Tupperware Nové Zámky     18     8     3     7     72:82 27
4. Futsal Team Levice     18     8     1     9     71:77 25
5. FK Slovanet Prešov     17     7     2     8     76:81 23
6. FTVŠ UK Bratislava     17     7     2     8     54:76 23
7. ŠK Makroteam Žilina     17     6     2     9     74:90 20
8. sTC Púchov     18     6     2     10     66:89 20
9. MFsK Nitra     17     5     2     10     59:93 17
10. Čekan Mekenroff 1897     17     2     2     13     47:102 8

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie zo zápasu 18. kola Keno Klub extraligy Futsal Team Levice - Across Pinerola Bratislava zo dňa 28.2.2014 nájdete vo fotogalérii TU.

 

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre