04262024pia

Tesná prehra s prvoligistom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

hk leviceLEVICE 27. augusta 2011 - Prvý prípravný zápas proti prvoligovému súperovi sa domácim vydaril. Levičania hrali kolektívne a aj napriek individuálnym chybám boli Topoľčanom nanajvýš vyrovnaným súperom.

Po druhej tretine dokonca viedli pomerom 5:3 a črtalo sa prekvapenie avšak skúsenejší hostia tromi gólmi v priebehu 5 minút v tretej tretine otočili skóre. Domáci sa napriek tomu nevzdávali a v poslednej desaťminútovke si dokázali vytvoriť niekoľko vyložených šancí na vyrovnanie, ktoré sa im však nepodarilo premeniť.

Napriek prehre si však levickí hráči zaslúžia pochvalu za bojovný a kolektívny výkon. V kabíne domácich sa črtá veľmi dobrý kolektív zložený z odchovancov levického hokeja, ktorí majú chuť bojovať za Levice. Ostáva len dúfať, že chlapci svojou hrou prilákajú do hľadiska viac divákov.

Druhý domáci prípravný zápas proti druholigovému súperovi HC Mikron Nové Zámky sa uskutoční v nedeľu 28.8.2011 o 17:30. Vstup je zadarmo.

Fotografie z prvého prípravného zápasu si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Na tomto zápase boli odovzdané i hokejové výstroje pre mládež. Viac sa dočítate v našom článku s názvom Mladí hokejisti začnú školský rok s novou výstrojou.

zdroj: ms, hklevice.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre