05062024pon

Proti Dubnici s plným bodovým ziskom + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 29. septembra 2012 - Levickí hokejisti sa konečne dočkali plného bodového zisku na domácej pôde. Stalo sa tak v 3. kole 2. hokejovej ligy seniorov v sobotu 29. septembra 2012 proti hokejistom MHK Dubnica. V doterajších dvoch kolách Levičanom na zisk plného počtu bodov nestačilo ani 6 strelených gólov v každom z oboch zápasov, proti Dubnici im však na výhru v riadnom hracom čase ich stačilo streliť 5. Domáci tím podržal hlavne výbornými zákrokmi brankár Burda a tak sa Levičania mohli radovať z výhry 5:2.

HK Levice - MHK Dubnica 5:2 (3:1, 1:1, 1:0)

Proti Dubnici s plným bodovým ziskom + fotografie

Najbližší zápas:

5. kolo: HK Levice - Dynamax Nitra, 13.10.2012 o 17:00 hod.

Po zápase sme oslovili domáceho trénera Mgr. Mariána Fliegu: "Konečne sme zvíťazili, aj keď predchádzajúce dva zápasy boli podobné. Dominovali sme v nich, boli sme v lepší, mali sme viac šancí. V každom z týchto zápasov sme vyhrávali minimálne o 2 góly. Toto mladé mužstvo potrebuje ešte trocha takticky dozrieť, no ukázalo svoju silu aj proti mužstvám, ktoré sú kvalitatívne lepšie ako my. Vieme hrať lepší hokej, lepšie korčuľujeme a sme organizovanejší. Je vidno, že tréningy, ktoré robíme, začínajú chalani vnímať a berú si z nich niečo. Chalani sa naučia hrať hokej tak, ako sa hrať má. Dnešné víťazstvo sme si zaslúžili a ja dúfam, že sa odrazíme k ďalším.
Nezvyknem vyzdvihovať jednotlivcov, ale v dnešnom zápase mužstvo jednoznačne podržal brankár Burda. V predchádzajúcich dvoch zápasoch sme dali po 6 gólov a nestačilo to, dnes sme dali 5 gólov a ako vidíte, stačilo to na víťazstvo. Je to o dobrom výkone brankára, ktorý je podporený dobrým bránením a výborným kolektívnym výkonom.
Dnešný zápas bol pre nás veľmi dôležitý hlavne z taktického hľadiska, nerobili sme veľa individuálnych chýb. V predchádzajúcich dvoch zápasoch sme súpera "posadili na koňa" práve tým, že sme robili veľa individuálnych chýb. Dnes sme sa tomu vyvarovali, spravili sme ich menej, brankár podržal, my sme dali góly, celkovo to bolo organizovanejšie a ponímanie hry kolektívne. Myslím si, že sme dnes vyhrali zaslúžene."

Proti Dubnici s plným bodovým ziskom + fotografie

Aktuálna tabuľka po 3. kole:

1. HO HAMIKOVO 8
2. HK Iskra Partizánske 5
3. HK Levice 5
4. HK DYNAMAX Nitra 5
5. HK Brezno 2
6. HC Mikron N. Zámky 2
7. MHK Dubnica 0

Zo zápasu sme pripravili fotoreportáž. Všetky naše fotografie zo zápasu nájdete vo fotogalérii TU.

zdroj: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre