05062024pon

Nábor detí do hokejovej prípravky HK Levice + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Nábor detí do hokejovej prípravky HK Levice + fotografieLEVICE 14. februára 2011 – V sobotu 11. februára 2012 sa v popoludňajších hodinách na Zimnom štadióne v Leviciach uskutočnil nábor detí do hokejovej prípravky sústredenej v HK Levice. Cieľom akcie bolo pritiahnuť a oboznámiť s fungovaním hokejovej prípravky tak rodičov, ako aj deti. Najväčším ťahákom náborov bývajú vždy hokejové hviezdy a detské vzory. Túto úlohu tentoraz stvárňoval 3-násobný majster Slovenska v drese Košíc, slovenský reprezentant a momentálne kapitán hráčov HC 05 Banská Bystrica Michal Grman, ktorý sa deťom príkladne venoval a pripravil si pre ne na pamiatku aj karty s podpismi.

Celou akciou sprevádzal a príjemnú náladu dotváral športový redaktor STV Andrej Bartaloš, ktorý bol tiež úrovňou korčuliarskych zručností tých najmenších príjemne prekvapený. Samozrejme, po celý čas sa o deti staral viacčlenný trénerský kolektív, ktorý na záver pre všetky deti pripravil súťaže, za ktoré boli mladí korčuliari odmenení sladkosťami.

 

Nábor detí do hokejovej prípravky HK Levice + fotografie Nábor detí do hokejovej prípravky HK Levice + fotografie

V levickom hokejovom klube je na mládežnícky hokej kladený veľký dôraz: „Naším cieľom v klube a najväčšou prioritou je starostlivosť o tých najmenších. Máme dostatok kvalifikovaných trénerov a zakladáme si na individuálnom prístupe. No najhlavnejšie je, získať tu v Leviciach, kde je v športe obrovská konkurencia, každé dieťa zaujímajúce sa o hokej. Následne sa oň príkladne starať a dostať mládežnícky hokej v HK Levice, ktorý spravil za posledné 3 roky obrovský progres, každý rok ďalej a ďalej,“ hovorí organizátor podujatia Mgr. Marián Fliega.


Tréningy sa konajú:
- Streda 17:15 - 18:15 hod.
- Štvrtok 17:15 - 18:15 hod.
- Nedeľa 08:30 - 09:45 hod.

Bližšie informácie získate od trénera Mgr. Mariána Fliegu na tel. čísle 0908 667 752, alebo od trénera Mgr. Michala Dávida na tel. čísle 0903 902 295.

Pozrite si všetky naše fotografie z náboru malých hokejistov v našej fotogalérií, alebo kliknite na tento odkaz.

zdroj: Mgr. Marián Fliega, ms, foto: ms, video: LTS

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre