05032024pia

Levickým hokejistom sa nedarí, prehrali aj s Dubnicou + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. novembra 2012 - Už z troch zápasov po sebe levickí hokejisti neodniesli ani bod. Po dvoch vysokých prehrách s Partizánskym a Hamuliakovom nedokázali bodovať ani v predohrávke 24. kola 2. hokejovej ligy na domácom ľade v sobotu 10. novembra 2012 s mužstvom MHK Dubnica. Levičania sa preto prepadávajú aj v tabuľke, momentálne figurujú na treťom mieste od konca.

HK Levice – MHK Dubnica 1:2 (0:0; 1:1; 0:1)

Levickým hokejistom sa nedarí, prehrali aj s Dubnicou + fotografie

 

Gól LV: 22. Gálik (Vrťo, Bednárik)

Zostava LV: Búry (Rajnoha) – Megyesy, Filip E., Káčer, Javorčík, Horváth,

Ivan – Segíň P., Vrťo, Matejov, Ostertág, Prandorfy, Mäsiar, Kmeť M.,

Bednárik, Majerský, Kmeť L., Filip M., Gálik, Dávid

Rozhodcovia: Babeliak – Kúdeľová, Sleziak
Divákov: 98

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Po zápase sme oslovili domáceho trénera Mgr. Mariána Fliegu: ""Zápas sme nezvládli, hlavne za stavu 1:0, keď sme mali veľa šancí na to, aby sme strelili gól a mohli sme zvýšiť na 2:0. Potom prišlo zbytočné vylúčenie a dostali sme sa do určitého útlmu. Boli sme pod tlakom a mali sme problém niečo vytvoriť. Mali sme byť aktívnejší v pohybe. Zodpovednosť za hru je na mojich pleciach, máme málo hráčov, ktorí takéto ťažké zápasy vedia zvládať.  Čo sa týka dvoch predchádzajúcich vysokých prehier, už 3-4 týždne máme problém dať dokopy mužstvo, hráči málo trénujú, majú vlastné školské, či pracovné povinnosti. Preto je to horšie čo sa týka kondičky, ale hlavne odchádzame s hlavou, čo sa týka zápasov. Strácame koncentráciu. Hlavne to bolo vidieť v zápase s Partizánskym, kde výkon hráčov poznačili aj rozhodnutia rozhodcu. Naši hráči sa nevedia odbremeniť od toho, aby neriešili rozhodcu, ale hrali hokej. Škoda toho, perspektíva v týchto hráčoch je, ale momentálne je to bežná hráčska rutina, je s tým problém a hlavne je potrebné, aby si to hráči "upratali" vo svojich hlavách, čo sa týka zápasu. Zápasy jednoznačne nezvládame psychicky, čo bolo vidieť aj v Hamikove, kde bola herná pohoda na strane súpera. Táto sezóna je v plnom prúde, ešte nie sme ani v polovici. Pred sezónou však bola otázka, či dokážeme uhrávať zápasy aj s takýmito silnými súpermi, ktorí majú zvučné mená a hokejom sa aj živili, či nebudeme pre nich iba nejakým fackovacím panákom. Na zápasoch však vidieť, že sa s nimi vieme popasovať. My s týmito mladými chalanmi máme čo robiť, ale je na čom stavať, pretože tu kvalita je."

Najbližšie čaká HK Levice predohrávka 27. kola už DNES 11.11.2012 o 17:00 hod., keď nastúpia proti mužstvu HC MIKRON Nové Zámky.

Príďte našich povzbudiť, aby ukončili túto čiernu sériu prehier.

Aktuálna tabuľka:
1. HK DYNAMAX Nitra 20
2. HK Iskra Partizánske 16
3. HO HAMIKOVO 14
4. MHK Dubnica 11
5. HK Levice 11
6. HC Mikron N. Zámky 8
7. HK Brezno 7

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre