04192024pia

Levickí hokejisti potvrdili dobrú formu, doma si poradili s Dubnicou 5:3

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Levický hokejisti potvrdili dobrú formu, doma si poradili s Dubnicou 5:3LEVICE 8. októbra 2011 - Levickí hokejisti dokázali zvíťaziť aj v 2. kole hokejovej 2. ligy seniorov na domácom ľade proti hokejistom z Dubnice. Po druhej tretine levičania prehrávali už 1:3, avšak sa im podaril dokonalý obrat a vyhrali 5:3.

HK LEVICE 5:3 MHK Dubnica (1:1; 0:2; 4:0)

Góly LV: 11. Dobrý (Varga), 45. Ostertág (Matejov), 50. Ostertág (Drgoň), 55. Dobrý (Butaš, Varga), 57. Kmeť M. (Filip)

 

Vylúčenia: 6:6 + Ostertág (Levice), Brídik (Dubnica), Valach (Dubnica) všetci po 10 min. nešportové správanie

Strely: 47:23

Pozápasový rozhovor s trénerom HK Levice Dušanom Kapustom:

Ako by ste charakterizovali dnešný zápas?

Videl sme pekný zápas, pretože po výhre v Nitre prišlo aj viac ľudí, čakali naše víťazstvo. Zaskočil nás prvý inkasovaný gól, dostali sme ho z nedisciplinovanosti, neprečítali sme dobre čiaru smerom dozadu. Ťažko sme sa štartovali, aj keď sme vyrovnali na 1:1. Neskôr po úplne hlúpom faule pramenil gól na 1:2, opäť bola na čiare naša nekoncentrovanosť aj v početnej presile, po ktorej nasledovalo trestné strielanie. V poslednej tretine však mužstvo ukázalo svoj charakter, vždy sa počíta výsledok a tri body.

Čomu by ste pripísali toto víťazstvo?

Je to mužstvo, ktoré chce držať pokope. Brankár takisto dobre zachytal. Síce dostal 3 góly, ale keď súper viedol 3:1, tak vychytal dve šance, v podstate aj to pomohlo mužstvu, potom mužstvo pomohlo aj jemu, že sme ten zápas otočili.

Aké je predsavzatie do najbližšieho zápasu?

Ideme do Partizánskeho, tam je to postavené na tom, či s nimi zahrajú nejakí hráči z Topoľčian. V tom prípade bude ich mužstvo silnejšie. My sa však nebudeme na to pozerať, my tam pôjdeme kompletný, možno budú nejaké zmeny na brankárskom poste, takisto i ďalší brankári si zaslúžia, aby stáli v bráne. Budeme sa snažiť, aby sme tam zahrali dobre a doniesli dobrý výsledok.

Fotografie zo zápasu nájdete v našej fotogalérii.

Pozrite si videoreportáž Levickej televízie:

foto: Mgr. Andrej Budai

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre