04192024pia

Levickí hokejisti vyhrali aj v Bratislave, domáce HO Hamikovo zdolali 5:2

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Levickí hokejisti vyhrali aj v Bratislave, domáce HO Hamikovo zdolali 5:2HO Hamikovo 2:5 HK LEVICE (1:1; 0:3; 1:1)

Góly LV: 4. Ozimák (Dobrý, Varga), 34. Gálik (Káčer), 37. Gálik (Matejov, Horváth), 38. Ozimák (Varga, Dobrý), 53. Varga (Dobrý, Ozimák)

Zostava LV: Kusý - Horváth, Javorčík, Matejov, Gálik, Ostertág - Káčer, Kasana, Ozimák, Dobrý, Varga - Martiška, Drgoň, Kmeť L., Filip, Kmeť M. - Vaško, Majerský, Mäsiar

Vylúčenia: 3:5

Stretnutie sa odohralo v Hamuliakove na útulnom zimnom štadióne s malou ľadovou plochou, kde dochádzalo k častým fyzickým kontaktom a bolo plné osobných súbojov. Začiatok zápasu sa niesol v pomerne vlažnom tempe.

 

 

Vedenia sa ako prví dokázali ujať v 4.minúte levickí hokejisti gólom Ozimáka. Domácim sa podarilo vyrovnať v polovici prvej tretiny. Levičania boli do konca tretiny hokejovo lepším mužstvom, z čoho pramenili aj šance na skórovanie avšak v koncovke nemali toľko šťastia, keď sa im dvakrát nepodarilo dopraviť puk do súperovej bránky. Podobný priebeh mal zápas aj v prvej polovici druhej tretiny. Strelecky bola hra síce vyrovnaná, no hosťujúci hráči boli kombinačne lepším mužstvom. Na konci 34.minúty sa prvýkrát v sezóne strelecky presadil Gálik, ktorého gól na 1:2 hostí naštartoval. O bezmála tri minúty sa mu podarilo pridať druhý zásah a zvýšiť vedenie na rozdiel dvoch gólov. Skvelú trojminútovku sa Levičanom podarilo zakončiť gólom v 38.minúte, keď Gálika napodobnil Ozimák a trafil sa v zápase už po druhýkrát. Tretiu tretinu začali Levičania v oslabení, po ktorom však rýchlo dokázali dostať hru pod svoju kontrolu. Pokus zdramatizovať zápas domácim vyšiel v polovici posledného dejstva, keď znížili na 2:4. No hostia už o dve minúty dokázali odpovedať gólom Vargu a taktickou hrou dotiahli zápas do víťazného konca. Hostia si po dobrom výkone odnášajú domov zaslúžené tri body do tabuľky. Najbližší zápas odohrajú Levice už 01.11.2011 o 17:00 na ľade tradičného rivala z Nových Zámkov.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre