05062024pon

Hokejovú škôlku opúšťa už štvrtá trieda hokejových nádejí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

  Hokejovú škôlku opúšťa už štvrtá trieda hokejových nádejí

LEVICE 26. marca 2012 - Projekt "Hokejová škôlka" je jediný na Slovensku. Ide o spoločný projekt spojenia Hokejového klubu v Leviciach a Materskej školy na Tekovskej ul. v Leviciach.

V pondelok 26. marca 2012 sa v doobedňajších hodinách uskutočnilo slávnostné ukončenie 4. ročníka projektu "Hokejová škôlka", ktoré organizoval Hokejový klub Levice s Materskou školou na Tekovskej ulici v Leviciach. Ukončenie štvrtého ročníka prebehlo za účasti riaditeľa HK Levice Ing. Ladislava Szuťányiho, vedúceho školstva a vzdelávania Mgr. Martina Bátovského, riaditeľky Materskej školy na Tekovskej ul. Eriky Molnárovej, trénerov mládeže HK Levice, pani učiteliek zo škôlky a prítomných rodičov.

Projekt vznikol v novembri 2008, kedy bol otvorený prvý ročník "Hokejovej škôlky", ktorý je súčasťou klubového projektu "Príď medzi nás". Výkonný výbor HK Levice rozhodol, že z klubových prostriedkov vyčlení časť financií na nákup 15 ks hokejových výstrojí vrátane prilieb s mriežkou, korčúľ a hokejok a pridelí ich deťom v predškolskom zariadení, Materskej školy na Tekovskej ul. v Leviciach. Hokejový klub zabezpečuje kvalifikovaných trénerov a ľadovú plochu, pani učiteľky z Materskej školy raz týždenne pravidelne obliekajú detičky do hokejových výstrojí a vodia ich na zimný štadión. Cieľom projektu je naučiť detičky korčuľovať a postupne ich priviesť k ľadovému hokeju.

  Hokejovú škôlku opúšťa už štvrtá trieda hokejových nádejí

Viac fotografií si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Pozrite si našu videoreportáž spojenú s rozhovormi:

zdroj, foto a video: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre