04252024štv

Hokejisti ZŠ Pri Podlužianke víťazne na Majstrovstvách kraja v Street Hockey

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA / LEVICE 19. mája 2013 - Dňa 15.5.2013 sa na zimnom štadióne v Nitre uskutočnili majstrovstvá kraja v street hockey-i starších žiakov za účasti 5 družstiev. Konkurencia bola veľmi silná v podobe favoritov podujatia z Topoľčian a Nových Zámkov. Systém každý s každým bol spravodlivý a žiaci ZŠ Pri Podlužianke /hráči HK Levice/ postupne porazili Vráble 1:0, rovnako 1:0 vo veľkej dráme aj Topoľčany, remizovali 0:0 s Novými Zámkami a nakoniec presvedčivo zdolali Nesvady v pomere 8:0 a bez inkasovaného gólu a skóre 10:0 zaslúžene zvíťazili.

Hokejisti ZŠ Pri Podlužianke víťazne, 15.5.2013 - majstrovstvá kraja v street hockey-i starších žiakov

Najmä brankár Pastier svojimi zákrokmi položil základ skvelého úspechu v podobe postupu na majstrovstvá Slovenska, ktoré sa budú konať v termíne 28.-29.5.2013 v areáli Jerguša Baču v Liptovskom Mikuláši. Ten je aj gestorom podujatia a nebudú chýbať ani ďalšie hokejové osobnosti.

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Mgr. Marián Fliega, Mgr. Oľga Betinová, učitelia ZŠ Pri Podlužianke: „Chceli by sme poďakovať chlapcom za skvelý úspech a postup na takéto prestížne podujatie, hráči ukázali tímového ducha, bojovnosť, morálno - vôľové vlastnosti v ťažkých zápasoch a podložili to veľkou motiváciou zvíťaziť a nakoniec sa im to zaslúžene podarilo. Poďakovanie patrí ZŠ Pri Podlužianke a HK Levice za podmienky vytvorené v príprave a sme presvedčení, že sa pobijeme o úspešný výsledok a vzornú reprezentáciu aj na majstrovstvách Slovenska.

zdroj a fotografia: Mgr. Marián Fliega

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre