05022024štv

Hokejisti proti HO Hamikovo vyhrávali o 4 góly, no napokon prehrali

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 23. decembra 2012 - Levickí hokejisti privítali v 16. kole 2. hokejove ligy mužov mužstvo HO Hamikovo v sobotu 22. decembra 2012. Zápas sa vyvíjal veľmi priaznivo pre domáci tím, keď po dvoch tretinách vyhrávali už o 4 góly! To však nebolo nič platné pre hosťujúci tím, keď aj takto nepriaznivé skóre dokázali v poslednej tretine vyrovnať a napokon zápas rozhodnúť vo svoj prospech po nájazdoch! Levičania tak stratili pre nich veľmi dôležité tri body a už z rozhodnutého zápasu nechali súpera bodovať.

HK Levice – HO Hamikovo 4:5sn (2:0; 2:0; 0:4 – 0:0 – 0:1)

Hokejisti proti HO Hamikovo vyhrávali o 4 góly, no napokon prehrali

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Góly LV: 10. Ostertág (Dávid, Matejov), 12. Bevilaqua (Záhorský, Vrťo), 26. Kovácsik (Bednárik), 40. Záhorský (Bednárik, Dávid)

Zostava LV: Búry (Rajnoha) – Megyesy, Káčer, Ivan, Horváth, Bačkor, Pitlanič – Segíň P., Bevilaqua, Matejov, Ostertág, Bednárik, Vrťo, Záhorský, Kovácsik, Dávid

Rozhodcovia: Moravec – Kováč, Sčensný
Divákov: 85

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Pozápasový rozhovor s trénerom HK Levice Mgr. Mariánom Fliegom:
"Príčinu prehry vidím v tom, že sme v poslednej tretine nedokázali udržať súpera na dištanc, tak ako to bolo v prvých dvoch tretinách. V strednej tretine sme súperovi dali veľa priestoru, nepristupovali sme k súperovi v obrannej tretine a posledná, veľmi dôležitá vec, že sme sa nechali vylučovať. Nešťastný moment bol v poslednej minúte, keď sa puk nešťastne odrazil pred prázdnu bránku. Tento moment netreba ani komentovať.
Príčinou prehier v posledných zápasoch je pre mňa ako trénera úplne jednoznačná. Je to fakt, že viacerí hráči nepristupujú k tréningovému procesu s maximálnou vážnosťou. Netrénujeme toľko, koľko potrebujeme! Naše neskúsené družstvo potrebuje trénovať raz toľko, aby sa vyrovanalo hernejším a hokejovejším družstvám, preto som už v zápase s Hamíkovom pristúpil k omladeniu družstva.
Do zápasu s Dubnicou pôjdeme znova v omladenom zložení a ako som videl v poslednom zápase, toto moje nasmerovanie bude pokračovať aj v ostatných zápasoch a bude slúžiť ako príprava do budúcej sezóny, pretože mladí hráči ukázali, že sa na nich dá spoľahnúť a ja v nich vidím budúcnosť levického hokeja."

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Aktuálna tabuľka:
1. DYNAMAX Nitra 38
2. HAMIKOVO O.Z. 31
3. MHK Dubnica 23
4. HK Iskra Partizánske 22
5. HK Levice 15
6. HC Nové Zámky 14
7. HK Brezno 13

Najbližší zápas LV:
17.kolo MHK DUBNICA – HK LEVICE (29.12.2012 o 15:15 hod.)

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografia: www.fotomagma.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre