05062024pon

Hk Levice v ďalšom prípravnom stretnutí prehrali s Rimavskou Sobotou + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 8. septembra 2012 - Levickí hokejisti sa dnes predstavili na domácom ľade v ich ďalšom prípravnom stretnutí, tentoraz s hokejistami z Rimavskej Soboty, ktorým však podľahli.

HK Levice - MHK Rimavská Sobota 2:3 (0:0,0:1,2:2)

Hk Levice v ďalšom prípravnom stretnutí prehrali s Rimavskou Sobotou + fotografie

Góly:
HK Levice: 50:11 Káčer(Ostertág), 56:03 Segíň(Matejov) - HKM Rimavská Sobota: 31:24 Pinka (Ďubek), 54:33 Petričko, 57:23 Máči (Ptričko).


Zostavy
:
HK Levice: 20 Búry Marian (1 Rajnoha Tomáš) - 13 Bevilagua Miroslav, 4 Káčer Ivan, 15 Majerský Peter, 16 Kmeť Libor, 19 Dávid Michal, 8 Matejov Jaroslav, 10 Ostertág Ladislav, 2 Segíň Peter, 18 Littva Ján, 7 Bačkor Patrik,  6 Javorčík Roland, 17 Pitlanič Mário, 11 Vrťo Juraj, 12 Prandorfy, Andrej, 14 Kovácsik Lukáš,

HKM Rimavská Sobota: 1 Jurastík Radovan(44Sihelský Tomáš) - 2 Máči Peter, 5 Galo Peter, 13 Kučera Dávid, 22 Nociar Michal - 15 Bati Ján, 16 Petričko Matúš, 20 Ďubek Pavol, 24 Šagát Michal, 27 Milovčík Richard, 32 Slovák Ján, 69 Ivanij Šimon, 77 Klonga Adam, 89 Pinka Lukáš

Rozhodcovia: Konc Juraj – Kúdelová Michaela, Boldišová Renáta

Hk Levice v ďalšom prípravnom stretnutí prehrali s Rimavskou Sobotou + fotografie

Po zápase sme vyspovedali kapitána HK Levice Jaroslava Matejova, ako by zhodnotil dnešný zápas. "Súper prišiel v malom počte hráčov, ale aj tak bol vo všetkých smeroch lepší, ako sme boli my. Nehrali sme to, čo sme mali hrať a čo sme mali dané trénerom. Vôbec sme nedodržiavali to, čo sme mali dodržiavať, presilovky a oslabenia sme hrali veľmi zle. Súper bol v tomto lepší a aktívnejší. Čo sa týka našej prípravy, tá bola podľa mňa dobrá. Schádzali sme sa v dobrom počte, pričom 90% z nich tvoria domáci hráči, čo je veľmi dobre a je to na čase. Ambície do novej sezóny sú uspieť čo najlepšie, no zatiaľ nemáme žiadne konkrétne ciele. Budeme hrať po prvý krát v zostave, ktorá bude zložená vo väčšej miere z Levičanov, čo tu dlho nebolo. Chceme sezónu uhrať čo najlepšie so cťou, bez hanby a aj keď sa prehrá, predviesť takú hru, ktorá sa bude našim návštevníkom lúbiť."

Zaujímalo nás tiež, či nie je ambícia postúpiť do vyššej hokejovej súťaže. "Určite by mnoho ľudí chcelo vidieť v Leviciach vyššiu súťaž, myslím si však, že v takýchto finančných podmienkach, aké tu v súčasnosti sú, by to bolo veľmi ťažké. Okrem toho by sem muselo prísť mnoho cudzích kvalitných hráčov. Nehovorím, že títo chalani sú zlí, ale určite pri sebe potrebujú podporu skúsenejších hráčov z vyššej súťaže. Bolo by to však finančne náročnejšie, ako platiť tých hráčov ako i samotná súťaž. Môj názor je, že v súčasnej situácii je pre levický hokej seniorov 2. liga stropom."

Na zápase sme boli aj my z portálu Leviceonline.sk, prinášame Vám preto z neho fototoreportáž. Všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre