04242024str

Futsalisti s hrdosťou prehrali s najlepším tímom Slovenska

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 15. februára 2015 - Domáci futsalisti nastúpili po dlhom čase opäť pred domácimi fanúšikmi a v piatok 13.2.2015 hostili 10-násobného majstra Slovenska, pravidelného účastníka Ligy majstrov vo futsale Slov- Matic FOFO Bratislava. Hráči hosťujúceho družstva tvoria základ slovenskej reprezentácie a preto sa mohli diváci tešiť na zaujímavý futsal.

Futsalisti s hrdosťou prehrali s najlepším tímom Slovenska

Domáci hráči nastúpili do stretnutia s odhodlaním čo najdlhšie držať bezgólový stav, čo sa im však nepodarilo, nakoľko po chybe v obrane už v 2. min otvoril skóre strelou pod brvno domácej bránky Gabo Rick. Domáci sa snažili narúšať útoky hostí ale pri zohratosti a skúsenostiach hostí to bolo nesmierne ťažké. Hostia opäť udreli v 8. min., keď Bartošek opäť využil nepozornosť domácej obrany a po rohovom kope už zvyšoval náskok na 0:2. Domáci hráči sa snažili vyrážať do rýchlych brejkov, čo sa im aj darilo, avšak v bráne hostí stál Gašparovič a ten svojimi zákrokmi svojich podržal a nedovolil domácim skórovať. V 14. minúte to boli opäť hostia, ktorý L. Mikitom zvyšovali skóre už na 0:3. Domáci hráči naďalej ohrozovali bránu hostí, avšak svoje šance nedokázali premeniť. V 16. minúte sa dostali k slovu aj domáci, keď Ján Varga prekvapil gólmana hostí a využil, že je mimo bránkoviska a odkopom lopty cez celé ihrisko trafil opustenú bránu a znížil stav na 1:3. Odpoveď hostí nenechala na seba dlho čakať a Bartošek svojím druhým gólom v stretnutí opäť zvýšil náskok na 1:4. V poslednej minúte prvého polčasu sa dokázal presadiť ešte Seidler a zvýšil náskok hostí na polčasový výsledok 1:5.

Presspoint Levice
Úvod druhej časti hrý bol ako na hojdačke, ked diváci mohli v rozpätí 5 minút vidieť 5 gólov. Najprv v 1. min. druhého polčasu zvyšoval na 1:6 Rejžek. V druhej minúte domáci J. Varga z priameho kopu prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a znížil stav na 2:6. Odpoveďou hostí bolo strelenie dvoch gólov, keď najprv v 3. min. Bartošek zvyšoval náskok hostí na 2:7 a v 4. min Bahna zvýšil už na 2:8. Na tieto dva góly odpovedali v 5 min. domáci, keď J. Krivočenko prekonal na zemi ležiaceho Gašparoviča a znížil stav na 3:8. V 9.min. druhej časti hry hostia zvýšili svoj náskok na 3:9, keď Mikita opäť strelou pod brvno prekonal domáceho brankára. Domáci ešte dokázali na tento gól odpovedať pomerne rýchlo, keď v 11 min. Graus znížil na 4:9. V rozmedzí 13 až 17 minúty sa presadili iba hostia, keď najprv Seidler kurióznym gólom, keď ho na bránkovej čiare trafila strela L. Mikitu, zvýšil na 4:10, v 16. minute sa presadil najprv Rafaj a v tej istej minúte sa presadil aj náhradný brankár hostí Brdiar, keď ako 5 hráč v poli prestrelil hradbu tiel a zvýšil náskok hostí už na 4:12. V 17 minúte sa ešte presadil Rick a zvýšil tak náskok hostí už na 4:13. Dve minúty pred koncom sa ešte raz blysol domáci ostrostrelec J. Varga, ktorý svojím 3 gólom v stretnutí upravil stav na 5:13. V poslednej minúte stretnutia sa dokázali presadiť už len hostia a dvoma gólmi Seidlera a Mikitu upravili stav stretnutia na 5:15. Domácim hráčom sa snaha uprieť nedala. Na strane hostí je vidno, že odohrali množstvo ťažkých zápasov a v domácej súťaži nemajú konkurenciu.

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS odohrá FUTSAL TEAM LEVICE v piatok 20.2.2015 o 19.30 hod. v ŠH Levice proti mužstvu MFsK Nitra.

Futsal team Levice - Slov - Matic FOFO Bratislava 5:15 (1:5)

góly: J.Varga 3, J.Krivočenko, M.Graus - Bartošek, Mikita, Seidler po 3, Rick 2, Rejžek, Bahna, Rafaj, Brndiar

Zosta Futsal team Levice: E.Bielik (Š.Nemček) - G.Švec, M.Budovec, J.Krivočenko (K), J.Varga, M.Graus, V.Rakica, J.Adámi, M.Chudý, M.Janček, J.Guláš

Zostava Slov - Matic FOFO Bratislava: M.Gašparovič, P. Brndiar - D.Rafaj, G.Rick, T.Dráhovský, M.Kyjovský, L.Mikita (K), M.Rejžek, M.Bahna, G.Bartošek, M.Seidler

POZRITE SI AJ:

Slov-Matic v Leviciach potvrdil favorita, domáci však nesklamali + fotografie a rozhovory

S favoritom celej súťaže vyrovnaná partia

zdroj: Futsal Team Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre